6 voordelen die alleen lange meisjes hebben

Misschien vind je het soms vervelend dat je lang bent, of vind je het juist héérlijk. Hoe je het ook went of keert, deze zes voordelen hebben alle tall ladies:

1. Je wordt aantrekkelijker gevonden

Serieus, dit is een héérlijk voordeel. Dit voordeel is gebleken uit het onderzoek ‘Evolution and Human Behavior’. Hoogstwaarschijnlijk wordt dit gevonden omdat lange mensen ook gezonder zijn. En gezonde mensen zijn aantrekkelijk. Steek die maar in je zak.

2. Je kwam op je 14de alle kroegen en clubs al in

En dit kwam voornamelijk door je lengte. Je kleinere vriendinnen werden allemaal geweigerd door de uitsmijter bij die ene te leuke kroeg. Jij liep vol trots en met een grijs naar die kleine opdonders naar binnen. Zo had je niet alleen toegang tot de hele nacht dansen en drankjes, maar ook naar die leuke oudere jongens.

3. Én op je 10de al in alle achtbanen

Poeh, wat keken al die shorties jaloers naar je dat zij nog twee jaar moesten wachten voor een ritje in de Goliath. En wat keek je trots naar de beveiligers toen je even had laten zien bij de meetlat dat jij ondanks je leeftijd in álle achtbanen mocht.

4. Je hebt niet perse hakken nodig

Misschien heb je alleen nog maar de nadelen in gezien van het niet altijd ‘kunnen’ dragen van hakken. Maar er zit ook zéker een voordeel in. Kleine vrouwen hebben namelijk voor hun gevoel altijd hakken nodig om slanker en langer te ogen. Ze voelen zichzelf anders snel een ‘propje’. Dit probleem heb jij nóóit en daarom ook geen zere voeten na iedere avond stappen.

5. Een paar extra kilo valt niet op

Je lichaamslengte vangt deze kilo’s namelijk perfect op. Die paar extra kilo valt jou misschien wel op, maar niemand anders. Geloof ons, dit is wel anders als je klein van stuk bent. Go get yourself some cake.

6. Lange mensen worden gemiddeld rijker

Wie wil nou niet rijk zijn? En wat is nou fijner dan dat enkel en alleen je lichaamslengte bepaalt dat je meer verdient. Uit een onderzoek gepubliceerd in ‘Journal of Applied Psychology’ is zelfs gebleken dat elke centimeter langer dan het landelijk gemiddelde zorgt voor 735 euro extra per jaar. De gemiddelde lengte van de Nederlandse vrouw is 1.72. Tel je winst maar uit.

LEES OOK: 11 x waarom het awesome is om een klein meisje te zijn

Reageer op artikel:
6 voordelen die alleen lange meisjes hebben
Sluiten