Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 1 nov 2016

6 voordelen die enkel en alleen podiumbeesten hebben

Vroeger op verjaardagen gaf je hele optredens voor de ´grote mensen´. Je wilde dat iedereen zijn ogen op jou gericht had, want jij zou iedereen wel eens laten zien wat jij in je mars had. En stiekem ben je nog steeds een podiumbeest en sta je graag in het middelpunt. Totáál niet erg hoor, jij kan namelijk genieten van deze voordelen:

1. Je hebt geen podiumangst

Nee, jij vindt het juist heerlijk om op het podium te staan. Dat anderen bang zijn om in het middelpunt van de belangstelling te staan, begrijp je dan ook niet. Jij bent helemaal in je sas op het podium. En dit komt je in je dagelijkse leven ook heel goed van pas. Presentaties geven vind je prima en als er wordt gevraagd naar je mening zal je die altijd geven.

2. Je wordt vaak gevraagd voor speeches

Eerlijk is eerlijk, het is een hele eer als jij op het zoveelste 21-diner weer wordt gevraagd om een speech te doen. Je vertelt met mooie woorden iets over iemand anders en iedereen lijkt het te waarderen. Een mooier cadeau kan je niet geven want het geeft jezelf ook een goed gevoel. Bovendien vind je een speech geven hartstikke leuk. Een goede powerpoint, hier en daar een grapje en improvisatie, het komt alleen aan bod.

3. Mannen vinden je een stoere chick

Je bent namelijk geen grijs muisje. En helaas is het waar dat niemand een grijs muisje interessant vindt. Jij hebt een talent wat je aantrekkelijk maakt. Je durft te zeggen waar het opstaat en als je een vriendje hebt, kijkt hij altijd vol trots naar je: ´Dat is mijn meisje.´

4. Waar is het feestje? Jij bent het feestje

Jij maakt namelijk altijd het feestje voor iedereen. Het maakt niet uit waar je bent of met wie je bent, je maakt er altijd iets leuks van. Bonuspunt: Je wordt daardoor ook op élk feestje uitgenodigd als Ms. Popular, ha!

5. Iedereen heeft oog voor jou

En stiekem vind elk meisje het heerlijk als iedereen op jou let, aandachtig naar je luistert als je iets zegt of überhaupt al langs komt lopen. oké beetje ego gericht misschien, maar het is gewoon reuze fijn als iemand je ziet staan.

6. Je bent een bazin

Iedereen zou wel een stukje van jou willen zijn, muahaha.

Naast een podiumbeest ook een wijnbeest? Dan óók een seksbeest:
Dit is de reden waarom vrouwen die wijn drinken betere seks hebben

Reageer op artikel:
6 voordelen die enkel en alleen podiumbeesten hebben
Sluiten