6 voordelen die je alleen ervaart wanneer je bent opgegroeid aan het strand

Of je nu bent opgegroeid in Scheveningen, Noordwijk, Zandvoort of Katwijk, jullie hebben allemaal één ding gemeen. Jullie hebben het grote geluk gehad om te mogen opgroeien aan het strand. En je kunt veel zeggen, maar dat is echt wel awesome.

Jij had jij eigen persoonlijke beautysalon

Het strand is voor veel beauty problemen dé oplossing. Zo is het zoute water een goede oplossing voor acné en andere littekens. Scrubje nodig? Jij hoefde echt niet het duurste van het duurste merk, je bezocht gewoon even het strand wat in je achtertuin was en klaar was kees.

Sterkere vrouw

Doordat jij veel over het strand hebt gelopen, heb je ontzettend sterke spieren ontwikkeld. Je kunt met een gerust hart zeggen dat jij eigenlijk gewoon een ontzettend sterke vrouw bent. Doordat het voor je voeten zwaarder is om door het zand te lopen, leer je je spieren en enkels verstevigen en heb je meer kracht.

Jij bent een stoere chick

Omdat jij zo dicht bij het strand woonde vond je het heerlijk om je bezoek aan het strand af te wisselen met sportieve dingen. Zo draaide jij je hand er niet voor om om even op een surfplankje te gaan staan en deed jij ook graag aan een potje beachtennis. Heerlijk toch? Je was sportief bezig en creëerde ook nog eens een killerbody.

Je bent gezond

Geen uitlaatgassen of andere smog te bekennen bij het strand. Het liefst maakte je urenlange wandelingen over het strand met je doggy. Want ja, een hond had je. Aan het strand reinigde je je hele lichaam, of je nu zo fit als een hoentje was, of zo ontzettend brak van de avond ervoor. Want ook hier is de zee goed voor. Zeewater zorgt ervoor dat je luchtwegen genoeg vocht binnen krijgen, dag kater!?

Jij hebt een fantastisch seksleven

Een studie stelde vast dat de onderdompeling in koud water ook goed is voor je seksleven. Mannen en vrouwen die een frisse duik nemen, zien hun gehalte van respectievelijk testosteron en oestrogeen sterk stijgen. En dat kan alleen maar goed zijn voor de prestaties in bed.

De leukste feestjes waren om de hoek

Geef toe, de leukste feestjes waren en zijn toch echt de feestjes op het strand. Lucky bastard, jij woonde natuurlijk om de hoek. Waar sommige van je vriendinnen al het hele weekend druk bezig waren met oplossingen bedenken om op het feestje te komen, te kunnen drinken en ook nog veilig thuis komen, bekommerde jij je hier totaal niet om. Slechts een paar stappen en je was thuis, lekker zo’n strandfeestje.

LEES OOK: 7 voordelen die alleen meisjes uit het Noorden hebben

Reageer op artikel:
6 voordelen die je alleen ervaart wanneer je bent opgegroeid aan het strand
Sluiten