Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 5 jan 2017

6 voordelen die je hebt als het enige single meisje in je vriendinnengroep

Als je ouder wordt, krijgen ook steeds meer vriendinnen een geliefde. Iedereen wordt opeens ´serieus´ en de avondenlang laveloos in de kroeg staan zijn ietwat gereduceerd. En dan ben jij daar, als enige vriendin die nog single is. Niet áltijd leuk, maar soms wel:

1. Iedereen hangt aan je lippen bij je date-verhalen

Simpelweg omdat zij al tijden een vriendje hebben vinden ze die date verhalen reuze interessant. Want die spanning van de eerste date, de eerste kus en wat je aantrekt tijdens dat diner hebben zij niet meer in hun leven. En als je dan op date bent geweest is alle aandacht op jou gevestigd want ze willen álles weten.

2. In de kroeg krijg jij alle aandacht

Niet alleen omdat je een stunner bent, maar ook omdat je nog beschikbaar bent voor al dat mannelijk schoon. Waar je vriendinnen zich op de achtergrond houden als bezette kippetjes, krijg jij de aandacht in de kroeg. En als ze wél op één van je vriendinnen afstappen zeg jij wijs: ´Zij zijn állemaal al bezet hoor!´ Gniffel.

3. Je kan leren van hun relatiefouten

Wat heb je niet voorbij horen komen. Vriendjes die te veel tijd met hun vrienden doorbrengen, niet snel genoeg antwoorden of simpelweg sleur in een relatie. Maar ook kleinere opstootjes die totáál onnodig waren. En dan kan jij bij jezelf denken: dan weet ik dat maar alvast.

4. Al je vriendinnen willen met jou omgaan

Omdat jij degene bent zonder jaloers vriendje, nesteldrang of een ander suf syndroom wat sommige andere meisjes met een vriendje hebben. Winning.

5. Iedereen waardeert je advies

Je bent serieus omgedoopt tot Dr. Phil. Iedereen wil jouw advies. En waarom? Jij hebt als single vrouw een frisse en heldere kijk op het gedrag van manspersonen. Want jij ziet mannen als mannen, of ze nou single zijn of niet.

6. Jij krijgt de allerbeste relatie in de vriendinnengroep óóit

Wrijf dit er maar in bij je vriendinnen. Want hoe langer je single bent, des te beter wordt je volgende relatie. En daar hebben we een heel uitgebreid stuk overgeschreven. Te lang single zijn bestaat niet.

Lang single zijn werpt zijn vruchten af:
Hoe langer je single blijft, des te beter is je volgende relatie

Reageer op artikel:
6 voordelen die je hebt als het enige single meisje in je vriendinnengroep
Sluiten