Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 12 september 2017

6 voordelen van meisjes die recht door zee zijn

'Je hebt je hart op de tong', is een uitspraak waar jij je als geen ander in kunt vinden. Je zegt wat je vindt en windt nergens doekjes om, simpelweg omdat je vindt dat dat alleen maar voor onduidelijkheid zorgt. Gelijk heb je, want door je recht door zee mentaliteit geniet je van deze voordelen in het leven:

1. Je bent totaal jezelf

Het feit dat je zo recht door zee bent geeft ook aan dat je totaal jezelf bent. Je houdt namelijk niet rekening met wat anderen wellicht van je zullen denken als je er weer eens iets uitgooit in een groepsdiscussie. Mensen kunnen je soms niet leuk vinden, maar dan vinden ze jou als persoon niet leuk. Maar als ze je wel leuk vinden, dan is dat voor altijd, want je bent jezelf vanaf ontmoeting één.

2. Je blijft niet onnodig met dingen zitten

Doordat je zo recht door zee bent geef je direct aan als je iets vervelend vindt of als je ergens mee zit. Hierdoor blijf je in tegenstelling tot andere mensen niet onnodig met opgekropte emoties rondlopen. Het zorgt ervoor dat je heel snel je hoofd leeg kan maken dan dat scheelt een hoop energie en tranen.

3. Je geeft het meest eerlijke advies ooit

Je zult je vriendinnen namelijk nooit onwaarheden verkopen over hun outfit, liefdesrelatie of andere zaken. Je advies is oprecht en eerlijk en misschien soms een beetje té eerlijk. Desondanks bedanken vriendinnen je altijd voor het feit dat jij de enige was die wél aangaf dat die ene manspersoon haar niet gelukkig zou kunnen maken.

4. Mensen weten wat je echt vindt

‘What you see is what you get’ is helemaal van toepassing op jou als persoon. Je zegt echt wat je vindt waardoor mensen nooit bang hoeven te zijn of je iets wel leuk vindt of je op je gemak voelt. Het is zelf zo dat je zo direct bent dat je omgeving je niet eens om je mening hoeft te vragen, die geef je wel als je dat nodig vindt.

5. Je bent hilarisch

Doordat je een flapuit bent zeg je dingen zonder dat eerst voor jezelf honderd keer te analyseren. En daardoor heb je de meest ongeremde humor van je vriendengroep. Je zegt altijd de meest spontane dingen die door iedereen ontzettend worden gewaardeerd. Met jou is het altijd een feestje.

6. Mannen vinden je een te gekke chick

Ze hebben met jou nooit het probleem dat je zegt dat er ‘niets aan aan de hand is’. In dat opzicht ben je een beetje mannelijk in je gedrag, geouwehoer om niets is niet aan jou besteedt.

Toevallig ook een beetje koppig? Luck you:
Waarom mannen stiekem állemaal vallen voor koppige meisjes

Reageer op artikel:
6 voordelen van meisjes die recht door zee zijn
Sluiten