Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 24 december 2017

Single? Grijp je kans en sla 1 van deze 6 vrijgezelle prinsen aan de haak

Onlangs kwam het leuke (maar stiekem vervelende) nieuws dat prins Harry zijn Meghan Markle ten huwelijk heeft gevraagd. De hele wereld werd ineens veel jaloerse vrouwen rijker. Maar niet getreurd als jij één van die jaloerse vrouwen bent. Er zijn nog een heleboel andere prinsen op het witte paard die vrijgezel zijn.

Of je deze vrijgezelle prinsen net zo knap vindt als de roodharige prins uit Engeland, dat mag je uiteraard zelf bepalen. Ze hebben in ieder geval nog geen vrouw waar ze naast wakker worden.

1. Kroonprins Sheik Hamdan, Dubai

Deze 35-jarige kroonprins uit Dubai is niet vies van een avontuurtje. Hij houdt van eigenlijk alles waarvan je zwetend naar huis gaat. Denk aan skydiven, fietsen and so on. Oh en hij zal je ’s nachts geen verhaaltje voorlezen, maar een eigen gemaakt gedichtje. Romantisch hoor.

2. Prins Abdul Mateen, Brunei

Deze 26-jarige Mateen komt uit een groot gezin. Zo is hij de zesde in de rij om plaats te nemen op de troon. Waar hij zich mee bezighoudt? Hij is in ieder geval een dierenmens. En overduidelijk team kat. Sorry team hond, maar daar kunnen we niet omheen draaien. Tenminste, als we naar zijn Instagram kijken.

3. Kroonprins Hussein, Jordanië

Deze 23-jarige prins is net zoals de eerstgenoemde vrij avontuurlijk. En bovendien is het een man met hersenen. Hij heeft diploma’s en certificaten op veel verschillende vlakken. Saai zou je hem dan ook weer niet kunnen noemen.

4. Prins Joachim, België

In ons buurtland België loopt ook nog een prins rond die nog vrijgezel is. En wel de 25-jarige Joachim. Hij ziet er wel jonger uit dan dat hij is, maar dat kan nog allemaal bijtrekken natuurlijk. Hij heeft zich op school verdiept in management, economie en financiën. Hij weet wel raad met geld.

5. Prins Philippos, Griekenland en Denemarken

Deze prins lijkt in Europa te zitten, maar in werkelijkheid vind je hem in New York. Daar is de 31-jarige prins nog bezig om af te studeren van Georgetown University. Je bent nooit te oud om te studeren toch? Juist.

6. Prins Constantine-Alexios, Griekenland en Denemarken

Met 19 jaar is deze prins de jongste in het rijtje. Het zal dan ook nog wel even duren totdat hij de troon mag betreden. Zijn Instagramaccount is in ieder geval wel even de moeite waard om te bekijken.

En is de één van de vrijgezelle prinsen wat voor jou?

Zo niet, dan vind jij je droomman hier: Staak je zoektocht: met Kerstmis ga je hier je droomman vinden volgens onderzoek

Reageer op artikel:
Single? Grijp je kans en sla 1 van deze 6 vrijgezelle prinsen aan de haak
Sluiten