Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 18 dec 2016

6 x de allerfijnste series om te bingewatchen als je single bent

Een van de fijnste dingen aan single zijn is dat jij lekker de series kunt kijken die jij zelf wilt zien. En je hoeft ook nooit te wachten tot een manspersoon weer zin heeft om verder te kijken. Je kunt jezelf een dag opsluiten en er een heel seizoen doorheen jagen. Zoek je nog inspiratie voor een nieuwe serie? Wij hebben zes heerlijk series op een rijtje gezet die iedere single girl meteen wil bingewatchen.

1. Lovesick


Dylan’s relatie is net uit en nu is hij ook nog een positief getest op chlamydia. De serie gaat vervolgens over hoe hij al zijn exen opzoekt om hen het slechte nieuws te vertellen. Maar eigenlijk gaat het over Dylan en zijn beste vriendin. En de vriendschap die ze niet op het spel durven zetten voor hun liefde voor elkaar/

2. Jane the virgin


Jane wil maagd blijven tot het huwelijk. Maar door een bizarre wending in haar leven raakt ze toch zwanger. De gynaecoloog heeft haar namelijk per ongeluk geïnsemineerd met sperma, van de man waarmee ze haar eerste zoen kreeg nota bene. Nu moet ze beslissen wat ze wil doen met de baby, want haar vriend wil niet met haar trouwen als ze het kind van een andere man gaat opvoeden.

3. Chewing gum


Deze serie gaat ook over een maagd. Maar dan wel over iemand die graag haar maagdelijkheid wil verliezen. Tracey is namelijk heel religieus opgevoed, maar nu is ze klaar om haar eigen pad te kiezen. En voor haar houdt dat in dat ze ontmaagd wordt.

4. Broad City


Velen vinden Broad City de betere versie van Girls, dus dat is al genoeg reden om jezelf op te sluiten op een koude dag. De serie gaat over twee hilarische, jonge, single vrouwen uit Brooklyn. Ze nemen zichzelf niet al te serieus en dat zorgt voor de meest bizarre situaties.

5. Reign


Deze serie gaat over het huwelijk tussen de Schotse koningin Mary en de toekomstige koning van Frankrijk, Francis. Er staat veel op het spel met het huwelijk, zoals de band tussen Frankrijk en Schotland. Maar er gaat meteen al veel mis: verraad, chantage, volksziektes en pogingen tot moord, om er een paar te noemen.

6. Aquarius


Aquarius speelt zich of in de jaren zestig van de vorige eeuw. En het verhaal gaat over moordenaar Charles Manson. Maar vooral over detective Sam Hodiak, zijn stagiaire en de familie van een politicus.

Reageer op artikel:
6 x de allerfijnste series om te bingewatchen als je single bent
Sluiten