Gina Koninkx
Gina Koninkx Travel 22 mrt 2018

Wauw! Dit zijn de 6 mooiste plekken ter wereld waar je écht wil zijn tijdens de lente

Wauw, vorig jaar al zagen we de mooiste lentefoto's voorbijkomen op Instagram. Iedereen met ook maar een beetje aanzien op social media boekte een vlucht naar Tokyo om daar te shooten onder de bloesembomen. Maar er zijn meer schitterende plekjes op aarde. Wij hebben voor jou een lijstje gemaakt met de zes állermooiste bestemmingen om in de lente te zijn:

1. Wisteria Tunnel in Kawachi Fuji Garden, Japan

In de Kawachi Fuji Garden kun je door een tunnel van blauwe én roze regen lopen en dat ziet er magisch uit. De bloemen beginnen eind april te bloeien tot ongeveer half mei. Wie dit spektakel wil zien moet dus snel zijn, maar de plaatjes zijn prachtig.

2. Washington D.C.

Washington heeft ooit 3000 bloesembomen gekregen van de burgemeester van Tokyo. Deze staan halverwege maart vol in bloei in de Tidal Basin in D.C. De bomen hangen over het water en dat levert de volgende mooie plaatjes op.

3. Jinhae, Zuid-Korea

In Jinhae in Zuid-Korea vindt jaarlijks het Gunhangje festival plaats in het bloesem seizoen begin april. Vooral ’s avonds ziet het er magisch uit wanneer de bruggetjes, die versierd zijn met lampjes, door de bloesem heen schijnen.

4. London

Notting Hill is sowieso al een must see maar in de lente is het al helemaal een plaatje. De prachtige statige panden zijn het perfecte decor voor de bloeiende bomen. Na een rondje Notting Hill kun je nog naar Greenwich Park want dat is fe-no-me-naal. Alles is roze, en dat vinden wij super schattig.

5. Keukenhof in Lisse

Je hoeft niet de halve wereld rond te reizen om de mooiste plekken te ontdekken. Want minstens net zo mooi is de Keukenhof in Lisse wanneer alle tulpen half april vol in bloei staan. Het zijn er maar liefst zeven miljoen, wauw.

Vorig jaar al zagen we de tulpenvelden veel voorbijkomen in onze instafeeds. Natúúrlijk mag je genieten van het prachtige uitzicht maar let een beetje op waar je staat want er worden veel tulpen kapot getrapt en daar zijn de tulpenkweekers niet zo blij mee.

6. Tokyo

Tokyo staat inmiddels bekend om de vele bloesembomen die halverwege maart vol in bloei staan. Steeds meer mensen boeken hun reis in het voorjaar om met eigen ogen te zien hoe de bloesem als sneeuw naar beneden dwarrelt.

Reageer op artikel:
Wauw! Dit zijn de 6 mooiste plekken ter wereld waar je écht wil zijn tijdens de lente
Sluiten