6 x de vreemdste mascara’s voor het beste resultaat

Deze mascara's zien er misschien een beetje vreemd uit, maar dat heeft een reden. Het helpt ze namelijk jouw wimpers te krullen, verlengen, separeren en voller te maken. Kortom; alles wat je van een mascara mag verwachten.

1. Givenchy Phenomen’Eyes

Het bolvormige borsteltje is uniek in zijn soort. Je zult misschien even aan de vorm moeten wennen, maar wanneer je gewend bent zul je merken dat het super makkelijk in gebruik is. Je komt namelijk bij de kleinste haartjes zonder dat je je hele ooglid ondersmeert. De mascara krult en separeert de wimpers, wat een prachtig nep-wimper effect geeft.

2. Lancôme Grandiose

Het kleine, plastic borsteltje heeft de vorm van een zwanenhals. De inspiratie hiervoor kwam van professionele visagisten die altijd hun mascaraborsteltje buigen om goed bij de hoekjes te kunnen komen en om de wimpers te kunnen ‘liften’. De mascara zelf is een alleskunner; hij verlengt, separeert en krult. Ook is het een opbouwende volume mascara. Dat wil zeggen dat je zonder klontjes te krijgen de mascara laag op laag kunt aanbrengen voor het gewenste volumeresultaat.

3. Benefit Roller Lash

Het borsteltje van de Roller Lash van Benefit heeft kleine haakjes waardoor hij je wimpers als het ware ‘pakt’, lift en krult. Een soort krultang voor je wimpers dus. Ook separeert de mascara je wimpers mooi, je krijgt hierdoor absoluut geen klontjes. Door de ultieme krulformule blijven je wimpers tot wel twaalf uur lang gekruld.

4. MAC Modern Twist Lash

Deze mascara doet alles wat je wilt. Volume, lengte, separatie en krul. Het borsteltje heeft een gedraaide vorm waardoor je elke wimperhaar kunt bereiken.

5. Clinique High Lengths

Met het gebogen, platte, plastic borsteltje geef je slappe, futloze wimpers een boost. Het borsteltje zorgt voor een enorme verlenging en separatie van de wimpers. De mascara is ook geschikt voor gevoelige ogen want de formule is parfumvrij en op allergie getest.

6. MAC Haute & Naughty Lash

De 2-in-1 mascara van MAC is intens zwart en op twee manieren te gebruiken. Wanneer je het borsteltje met de roze dop gebruikt is het een hele natuurlijke mascara. Ideaal voor overdag of om je onderste wimpers een klein beetje kleur mee te geven zonder klontjes. Wanneer je de het borsteltje met de paarse dop gebruikt is het een echte volume mascara met een dramatisch vol effect. Natuurlijk zijn de twee ook samen te gebruiken door bijvoorbeeld eerst een laagje volume op te bouwen, en daarna met de natuurlijk kant de wimpers nog eens na te kammen om de overtollige mascara weg te halen.

Reageer op artikel:
6 x de vreemdste mascara’s voor het beste resultaat
Sluiten