6 x een lach: dit is wat jouw glimlach betekent

Ieders glimlach is uniek. Jouw lach en glimlach zijn geheel eigen en zijn grote bijdragers aan je non-verbale communicatie. Maar hoewel je glimlach uniek is, zijn er verschillende typen glimlachen, die alle mensen op hun eigen wijze toepassen.

De oprechte glimlach

Deze glimlach is, zoals de naam zegt, oprecht en gebeurt spontaan. Je tanden zijn zichtbaar, je mond open en de spieren rondom je ogen zijn aangetrokken. Anderen vinden het fijn om jou zo te zien glimlachen. Je bent toegankelijk en open. Dat werkt aanstekelijk, mensen willen spontaan glimlachen bij het zien van jouw blijdschap.

De scheve lach

Hierbij wordt één mondhoek opgetrokken en blijven de oogspieren ontspannen. Dit is geen oprechte lach, want deze lach wordt gebruikt om een emotie mee over te brengen. Het is een gecontroleerde beweging die vaak sarcasme uitstraalt. Ook als je je momenteel superieur voelt, kun je deze glimlach toepassen.

De onschuldige lach

Met deze lach kom je al snel schattig over. Je houdt je lippen lichtelijk geperst op elkaar, maar je mondhoeken zijn hoog opgetrokken. Je houdt je hoofd schuin, waardoor je nek zichtbaar is. Dit is onderbewust een teken van kwetsbaarheid. Je toont je slagader, wat in de dierenwereld een teken van onderdanigheid is. Het wordt door meisjes vaak gebruikt om te flirten. Je laat je nek zien, wat een erogene zone is.

De manier waarop je lacht zegt iets over je. En met deze Colgate Whitening Pen krijg je de allermooiste lach ooit #zelfgetest #whiteningpen #wittetanden #colgate #smile

A photo posted by Beautify (@beautifymagazine) on

Hoe zichtbaarder je tanden zijn, des te witter je ze wilt hebben. Een picture perfect, ultra shiny, mega geweldige, doch geloofwaardige witte glimlach is makkelijker te behalen dan je denkt. Met de Whitening Pen van Colgate is het appeltje eitje. Klein genoeg voor in je clutch, maar met genoeg pit dat je daadwerkelijk verschil ziet.

De verlegen lach

Hierbij houd je je hoofd laag en schuin. Zoals eerder benoemd een teken van kwetsbaarheid. Vaak wordt een hand voor de mond gehouden en zijn de schouders lichtelijk opgetrokken. Je verbergt je lach eigenlijk. Deze lach wordt vaak toegepast als je niet op wilt vallen. Of als je bescheiden over wilt komen.

De gesloten lippen lach

Met deze glimlach zijn de lippen strak gesloten. Dit is een beleefde lach, waarmee je aardig. Ook kan deze gebruikt worden om mysterieus over te komen. Je ziet er sympathiek uit met deze lach, als je ogen geen tegenstrijdige boodschap overbrengen. Dan is deze lach nep met intentie.

De ondeugende lach

Hiermee lach je breed met tanden minimaal, of helemaal niet, zichtbaar. Als de tanden niet zichtbaar zijn, zijn de lippen op elkaar geperst. Je houdt je kin laag en kijkt iemand van onder je wenkbrauwen aan. Deze lach is ondeugend of verleidelijk. Soms beide. Vrouwen gebruiken deze lach vaak om mannen te verleiden, omdat het zwoel is.

Stralende tanden voor een stralende lach

De Colgate Whitening Pen is een goede optie voor als je een witte lach wilt, zonder de hoge kosten. Dat bleken tikt namelijk behoorlijk aan en is ook nog eens schadelijk voor je tanden.

De pen heeft een gel die je makkelijk opbrengt na het poetsen. Je hoeft het daarna niet eens te spoelen, je kunt gewoon de deur uit. Het is veilig voor je tanden en velen malen goedkoper dan bleken. Je hoeft hiermee niet bang te zijn dat je je glazuur beschadigt of dat je rekening wordt geplunderd. En uiteindelijk is dat alles wat je wilt uit zo’n product.

Say cheese.

LEES OOK: Haha! Mensen die om hun eigen grappen lachen staan positiever in het leven dan wie dan ook

In samenwerking met Colgate

Reageer op artikel:
6 x een lach: dit is wat jouw glimlach betekent
Sluiten