6 x fantastische yoga trends die je zeker wilt proberen in het nieuwe jaar

Of je nu een ervaren yoga junkie bent of het nog voor het eerst uit moet proberen, deze zes fantastische yoga trends wil je zeker weten proberen in het nieuwe jaar:

Sound healing

Als je regelmatig last hebt van angstgevoelens is sound healing iets voor jou. Het helpt bij het veranderen van je bewustzijn, gaat stress tegen en werkt heel rustgevend. Het beoefenen van bepaalde sound healing technieken zal een verrassende verandering in je geestesoog teweeg brengen. Je lost problemen in je dagelijks leven veel sneller op en je leert om te gaan met stressgevoelens.

Reiki

Reiki is een simpele manier om te relaxen en je lichaam nieuwe energie te geven. Er wordt gezegd dat Reiki elk aspect van je leven kan verbeteren. In het bijzonder werkt het perfect tegen emotionele trauma’s. Een pluspunt is dat het helemaal niet veel moeite kost om het te doen.

Onderwater yoga

Onderwater yoya is niet iets dat je even thuis kunt doen: er wordt namelijk gedoken tijdens deze vorm van ontspanning. Terwijl je in de lotus houding steeds dieper naar beneden zinkt, zal het voelen alsof je in een prachtige bloem zit. Je zult van deze vorm van yoga veel helende voordelen ondervinden.

Kantoor yoga

Steeds meer mensen zullen in 2015 tijdens kantooruren yoga doen. Het is niet heel makkelijk om een oefening aan je bureau te doen, maar je kunt wel eventjes de tijd nemen tijdens je lunchpauze. Je energie zal een boost krijgen, waardoor je veel productiever aan je bureau zal zitten.

Live muziek yoga

Steeds meer yogastudio’s maken gebruik van live muziek tijdens sessies. Deze vorm van yoga blijkt goed te werken tegen stress en is daarom perfect als je eens even lekker wilt ontspannen.

Herstellende yoga

Als je een super actief persoon bent die geen minuut stil kan zitten, zal herstellende yoga zeker een uitdaging voor je zijn. Er wordt gebruik gemaakt van veel attributen en je zal langer stil moeten zitten dan je gewend bent, maar je voelt je als herboren als je dit regelmatig doet in het nieuwe jaar. Challenge accepted?

Reageer op artikel:
6 x fantastische yoga trends die je zeker wilt proberen in het nieuwe jaar
Sluiten