6 x gouden beauty tips van model, YSL it-girl en powerwoman Marisa Berenson

Marisa Berenson was één van de best betaalde modellen van de wereld, it-girl van de jaren '70 volgens Yves Saint Laurent himself en ze heeft onder andere twee Golden Globe nominaties op zak voor haar acteerkunsten. Nu heeft ze haar eigen spa behandelingen uitgebracht met eigen producten in de SoSPA van een aantal Sofitel Hotels waaronder die in Amsterdam. Beautify had de eer om Marisa Berenson te ontmoeten en te vragen naar eeuwig durende schoonheid.

Hoe word je zo mooi als Marisa en blijf je zo mooi? Deze powerwoman gaf concrete tips. Beauty zit namelijk niet alleen aan de buitenkant maar ook aan de binnenkant. Volg deze tips om het mooiste uit jezelf te halen:

1. Neem een momentje voor jezelf in de ochtend

Begin je ochtend met een moment van rust. Ga op je bed zitten en mediteer, of concentreer je op jezelf en op wat jij wil bereiken. Met deze positieve energie kun jij iedere dag nog beter aan.

2. Verzorg je huid

Vergeet niet in de ochtend ook je huid te verzorgen. Je huid heeft liefde nodig om mooi te kunnen stralen de hele dag door. Masseer je gezicht door met twee vingers je huid zachtjes te knijpen. Hiermee stimuleer je de bloedsomloop wat de huid ten goede komt. Reinig je huid en verwijder dode huidcellen.

3. Wees bewust wat je op je gezicht smeert

Marisa heeft haar hele leven lang met een holistische dokter gewerkt die haar vertelde welke ingredienten goed bij haar huid pasten. Met dat lijstje ging ze vervolgens naar de apotheek om te vragen of ze daarvan een crème konden maken. Dit heeft haar huid altijd mooi gehouden, 100% natuurlijke producten. Parabenen kunnen bijvoorbeeld gevaarlijk zijn. Zorg dat je weet wat goed bij jou past en wat jouw huid nodig heeft.

4. Begin op tijd

Begin nooit te laat met jezelf te verzorgen. Als er schade aan je huid is toegebracht omdat je het bijvoorbeeld niet genoeg vocht geeft, is het moeilijk om je huid weer 100% te herstellen. Als je echter altijd al smeert en vroeg begint kun je de huid onderhouden en zul je minder snel je levensloop zien op je gezicht.

5. Eet jezef mooi

Eten bepaalt deels hoe je eruit ziet. Van vette producten en suikers kun je last van je huid krijgen. Daarnaast zorgt een slecht eetritme ervoor dat je vaak sneller aankomt. Laat suikers staan, eet alleen volkoren producten en geen witte koolhydraten en pas op met brood. Behoefte aan zoetigheid? Marisa bakt de lekkerste chocoladetaarten zonder suiker. Dat moet jou ook lukken.

6. Gun jezelf luxe

Koop producten waar je gelukkig van wordt. Is het de verpakking? Zorg dat je prachtige potjes in de badkamer hebt staan. Wil je dat je er vooral heel lekker door ruikt? Koop producten met jouw favoriete geur(en). Toe aan ontspanning? Boek een spa dagje en geniet van een relax moment voor jezelf. Je verdient het.

De producten van Marisa genaamd Sois Sublime zijn 100% natuurlijk én komen in een mooie verpakking. Volg de tips van Marisa om er geweldig uit te zien. En heb je tijd om jezelf wat luxe te gunnen? Boek een Spa behandeling in het Sofitel Hotel waarbij je verwend wordt met Marisa’s producten en een touch van haar rituelen. Een echte aanrader om ultiem te ontspannen en met een glowy huid naar buiten te lopen.

Reageer op artikel:
6 x gouden beauty tips van model, YSL it-girl en powerwoman Marisa Berenson
Sluiten