6 x haarstijlen die perfect zijn te combineren met een beanie

Tijdens de winter vinden we niets fijner dan iets dat ons warm houdt én er ook nog schattig uitziet: de beanie. De beanie is een ware trend en houdt onze oren tijdens de koude wintermaanden ook nog eens lekker warm. Zeg maar dag tegen 'mutshaar', want deze zes haarstijlen zijn perfect te combineren met een beanie:

Golvend haar

Je zit altijd goed met messy waves en een beanie. Voor een gepolijste look kun je eventueel wat zoutspray in je haar sprayen, om wat textuur aan je haar te geven. Kneed vervolgens het onderste gedeelte van je haar en zet je favoriete beanie op om er super gestyled uit te zien.

Ombre en neon

Om de winter iets vrolijker in te gaan, kun je gebruik maken van een felgekleurde beanie. In combinatie met de ombre look knalt de beanie er extra goed uit. Draag de beanie losjes op je kruin voor een laid back gevoel.

Vlechten

Een simpele, maar ontzettend leuke haarstijl in combinatie met je beanie, is een vlecht. Of je nu een fishtail braid maakt of een reguliere vlecht, maak hem losjes en aan de zijkant van je hoofd. Als je klaar bent met vlechten kun je de vlecht iets uit elkaar trekken om een casual look te creëren.

Staarten

Wil je je haar showen onder je beanie vandaan maar wil je het wel uit je gezicht en je lipgloss houden? Dan zijn staarten dé perfecte oplossing. Het is een regelrechte trip terug naar onze jeugd, maar staarten kunnen nog steeds. Maak ze losjes en combineer eventueel met stylish elastiekjes.

Lage staart

Deze haarstijl is ideaal wanneer je het wassen van je haar nog één dag wilt uitstellen. Maak een lage, rommelige staart en zet de beanie op je hoofd. De beanie bedekt de bovenkant van je hoofd, welke als eerste vettig wordt.

Stijl haar

Naast messy waves kan stijl haar ook heel leuk staan in combinatie met een beanie. Voor een evenwichtige look kun je een stijltang gebruiken en de uiteindes van je haar voorzichtig een richting op stijlen. Zo creëer je een speels en vlot geheel.

Reageer op artikel:
6 x haarstijlen die perfect zijn te combineren met een beanie
Sluiten