6 x heerlijke Nederlandse films en bijpassende alcohol voor alle singles op Valentijnsdag

Wie zegt dat single girls het niet fijn gaan hebben op Valentijnsdag? Hell no! Jij gaat de állerleukste en romantische films kijken met jouw grote liefde: alcohol. Zo heb jij de allerleukste Valentijnsdag ooit.

Gooische vrouwen 2: champagne

Gooische vrouwen gaat natuurlijk het állerbeste samen met een heerlijke mousserende wijn. Wat is dan beter dan een heerlijke fles champagne? Misschien ook wat oesters erbij? Jij bent totally Gooische Vrouwen Valentijnsdag ready.

Alles is Familie : witte wijn

De ups en downs die families weleens te verduren krijgen staat centraal in deze film. Daarom kies jij een heerlijk drankje dat altijd goed is: witte wijn. Ga voor een lekkere Sauvignon, die altijd goed smaakt en een héérlijke afdronk heeft. Maak wat lekkere hapjes en denk na over het fijne leven dat je eigenlijk hebt.

Smoorverliefd : rosé

Mannen, wat moet je er eigenlijk mee? Deze film laat de voor- en nadelen van de liefde zien. Jij ziet er eigenlijk alleen maar de nadelen van in. Gelukkig is er rosé. Rosé is altijd goed. Geeft de avond weer een beetje evenwicht.

Alle tijd: rode wijn

Alle tijd vertelt het verhaal over de vreselijke ziekte kanker. Jij gaat daarom relaxed zitten, met een heerlijke fles Merlot. Ontspan en laat de traantjes af en toe lopen, dit is helemaal niet erg. Zet een lekkere kaasplank neer en geniet. Tevens is het een heerlijk slaapmutsje waardoor jij na deze film heerlijk slaapt.

Snowfever: bier

Jetz geht loss, met deze oude vertrouwde wintersportfilm. En wat heb je dan nodig? Een biertje. Denk even terug aan die fantastische wintersport die je hebt gemaakt. Of, kijk uit naar de wintersport die nog in je agenda staat. Tot die tijd, trek je biertje maar vast open in Nederland en geniet van deze film.

Soof: wodka

Soof heeft een heerlijk gezin maar ook een grote andere liefde: koken. Naast alle fijne maaltijden die voorbij komen tijdens de film drinkt Soof erg graag wodka. En wij drinken natuurlijk met alle liefde met haar mee. Zorg dat je voor de film een goede bodem legt anders krijg je alleen maar trek van al het lekkere eten dat Soof op tafel zet.

Hartenstraat : gin tonic

It’s all about dating in deze film. Kies daarom voor een drankje die uitermate goed past bij een date: gin tonic. Gin tonic is sophisticated, past bij voor zowel vrouwen als mannen en is gewoon altijd goed. Net zoals Hartenstraat zelf overigens. Fantastisch voor een zondagje op de bank.

Do we need to say more? Valentijnsdag op de bank met jouw favoriete film en een heerlijke alcoholische versnaperingen gaan perfect samen. Cheers.

LEES OOK: Hoe langer je single blijft, des te beter is je volgende relatie

Reageer op artikel:
6 x heerlijke Nederlandse films en bijpassende alcohol voor alle singles op Valentijnsdag
Sluiten