6 x herkenbaar voor meisjes die moeilijk hun emoties kunnen uiten

Omani McDaniels 26 jun 2016 Life

Als je slecht bent in je emoties uiten, dan kun je vaak als koud of hard worden gezien, terwijl je dat helemaal niet bent. Je vindt het gewoon moeilijk. Hier zijn wat herkenbare punten voor meisjes die niet goed met hun emoties om kunnen gaan.

1. Het gebeurt zelden dat iemand jou ziet huilen

Mensen zullen eerder een chimpansee het Gangnam Style dansje zien doen, dan dat ze jou zien huilen. En mocht het nou gebeuren dat je je tranen niet kunt bedwingen, dan heb je je ergens op een wc verstopt zodat niemand je kan zien.

2. Je weet niet goed om te gaan met emotionele uitbarstingen van anderen

Als je anderen helemaal op ziet gaan in hun emoties, dan blijf jij het liefst ver uit de buurt. Je weet je nooit een houding te geven en vindt het allemaal maar overdreven.

3. Je deelt je gevoelens maar met één of twee mensen

Dit is misschien een familielid of een vriendin, maar zij zijn je absolute binnenste kring van vertrouwelingen. Dit zijn de mensen die daadwerkelijk te horen krijgen hoe je je voelt. Deze mensen zijn super speciaal voor jou, maar jij ook voor hen, want zij weten dat jij je niet zo opent naar iedereen.

4. Je gebruikt humor als afweermechanisme

Je bent heel sarcastisch. Dit komt gewoon, omdat je er anders maar awkward bij zou staan. Op deze manier kun je een beetje het ijs breken en je wat meer op je gemak voelen. Het probleem is dat je soms ook sarcastisch bent op momenten dat mensen het niet kunnen waarderen. Oeps.

5. Troosten is niet voor jou weggelegd

Een ongemakkelijke schouderklop is voor jou al heel wat. Je bent zo lang aan het nadenken over hoe je hoort te handelen, dat je de situatie niet minder pijnlijk maakt. Gelukkig ben jij wel de juiste persoon om te bellen als diegene even afgeleid wil worden, van zijn of haar gevoelens.

6. Mensen moeten heel hard hun best doen, om door jouw schild heen te prikken

Bij velen mislukt het compleet, waardoor je alleen maar meer dichtklapt. Maar er zijn een paar uitzonderlijke gevallen, die erdoorheen weten te komen. Die mensen zijn dan ook blijvertjes.

LEES OOK: Leg neer die pizza: Ongezond eten een negatief effect op je emotie?
pizzaaaa-770x462 (1)

Reageer op artikel:
6 x herkenbaar voor meisjes die moeilijk hun emoties kunnen uiten
Sluiten