Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 8 jun 2017

6 x hoe je ultiem kunt ontspannen met je lover op zondag

Je lover is de belangrijkste persoon uit je leven. En toch zie je hem soms niet vaak genoeg, want je doet ook veel met je vriendinnen, met je familie en dan zijn er nog werkverplichtingen. Bovendien heeft hij ook een druk leven. Daarom is er niets fijner dan een zondagmiddag quality time samen. Gewoon thuis. En wij weten hoe je dat het allerbeste kunt doen.

Wat is er lekkerder dan je lazy sunday spenderen met de persoon waarbij je het allerliefst bent, je lover? Als je deze zes stappen volgt kunnen jullie heerlijk samen relaxen.

1. Een ontbijt op bed is altijd goed

Het beste is natuurlijk als je het voor elkaar krijgt dat hij jou daarmee verrast. Maar je lover verwennen in bed is ook geen straf. Blijf nog even lekker liggen als jullie uitgegeten zijn. Er gaat geen wekker en je hoeft niet weg. Geniet daar van.

2. Maak het gezellig in huis

Je kunt pas ultiem ontspannen, als je écht niets meer hoeft te doen. Zorg daarom dat je niet nog een was gaat opvouwen of gaat stofzuigen vandaag. Of iets voor je studie of werk gaat doen.

Het is wel heerlijk om het gezellig te maken in huis. Steek kaarsen aan voor een extra romantische sfeer en zet een ontspannend muziekje op.

3. Creëer een thuis spa

In een spa kun je altijd ultiem ontspannen. Maar als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, dan kun je thuis ook een spa creëren. Rituals heeft hiervoor een speciale luxe collectie ontwikkeld: The Ritual of Hammam. Zo kun je thuis het hammamritueel uitvoeren waardoor het net lijkt alsof je je eigen spa hebt. Door middel van vijf stappen (onderaan uitgelegd) onderga je een rijk ritueel dat jou en je lover dichtbij elkaar zal brengen.

4. Masseer elkaar

Van een massage ga je écht ontspannen. En het is natuurlijk héérlijk als je lover het bij jou doet. Grijp daarom na het hammamritueel naar de massageolie. De massageolie uit de collectie The Ritual of Hammam is er perfect voor. Dit product bevat een mix van voedende oliën en verwarmende eigenschappen van eucalyptus en maakt je rug héél zacht.

5. Draag de hele dag een badjas

Even een dagje geen strakke spijkerbroek, een knellende bh of strakke shirtjes. Het is zondag en daarom hoef je je niet aan te kleden. Draag de hele dag je badjas, doe geen make-up op en ga vooral niet de deur uit.

6. Doe lekker niets meer

Als je hebt genoten van je spa thuis en helemaal ontspannen bent, hou dat gevoel dan vooral vast. Klim op de bank, trek een fles wijn open en kruip tegen elkaar aan. Favoriete serie erbij en hoppa, de dag kan niet meer stuk.

Hamman ritueel

Het is zó fijn dat je niet meer de deur uit hoeft voor een heerlijke spa ervaring. Met de The Ritual of Hammam collectie van Rituals kan het gewoon lekker thuis. Zij hebben vijf luxe producten op de markt gebracht die jou een complete hammamervaring bieden. Perfect voor jou en je lover. Als je de volgende vijf stappen volgt, voel je je als herboren:

  1. Inzepen: Zeep elkaar eerst in met de voedende Black Soap van Rituals. Dit is echt een cadeautje voor jullie huid. De zeep reinigt en zuivert en verwijdert dode huidcellen. Ook bereidt de zeep je huid voor op de volgende stap, het scrubben.
  2. Scrubben: Scrub elkaars hele lichaam in met de Hammam Hot Scrub, met ronddraaiende bewegingen.
  3. Mud packing: Misschien heb je je lover al wel eens eerder ingezeept of gescrubt. Maar het is het ultieme zen-momentje om een heel hammamritueel samen te doen. Geef elkaar – na de scrub – een mud packing. Rituals heeft een fijne Body Mud met Rhassoul klei. Laat het twee minuten intrekken.
  4. Insmeren: Ga daarna samen onder de douche en pak de Foaming Shower Gel erbij. Spoel elkaar af met de heerlijke, schuimende douchegel. Als jullie helemaal schoon zijn en afgedroogd, verwen elkaars rug dan in met de zijdezachte Hamman Body Cream.
  5. Masseren: En daarna komt natuurlijk de massage, met de massageolie.
    Geniet!

In samenwerking met Rituals

Reageer op artikel:
6 x hoe je ultiem kunt ontspannen met je lover op zondag
Sluiten