Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 26 dec 2015

6 x hoe we allemaal kerst willen afsluiten tussen de lakens

Eindelijk zijn jullie weer even alleen. Tijdens het kerstdiner legde hij al onopvallend zijn hand op je dijbeen. Je kreeg het meteen warm. Later op de avond zag je hem staan. Aan de andere kant van de kamer. Hij keek even op van zijn gesprek, recht in jouw ogen. Je herkende zijn hongerige blik onmiddellijk. Maar je moest wachten. De rest van de avond ging tergend langzaam voorbij.

Maar nu zijn jullie samen. Eindelijk.

1. Je doet een muziekje aan

Weg met die kerstmuziek. Nu is het tijd voor zwoele noemers, zodat jullie helemaal in elkaar op kunnen gaan. Je wordt niet afgeleid door geluiden in de omgeving, je kunt je focussen op elkaar en op niets anders.

2. En kaarsen

Zeg nou zelf, met kaarsen aan in je donkere slaapkamer ben je meteen in de mood.

3. Hij weet hoe hij je in de stemming krijgt

Hij pakt je vast, draait je om en duwt je tegen de muur. Dan pakt hij je haren vast en zoent je nek. Je voelt zijn vingers de rondingen van je lichaam volgen. Hij fluistert in je oor wat hij allemaal met je wil doen. En wat hij al die tijd al met je had willen doen tijdens het kerstfeest. Oh, wat is het toch fijn als hij laat merken hoe opgewonden hij van je wordt. Dan draait hij je weer om. Ferm en krachtig. Als hij je zoent, bijt hij zachtjes op je lip. Ja, hij weet precies hoe hij je kan opwinden.

4. Een massage om al die kerststress uit je lijf te masseren

Zorg voor een heerlijk geurende olie. Het hele lichaam mag aan bod komen. Luister naar elkaars ademhaling om het juiste tempo te bepalen.

5. Jullie maken er niet te veel woorden aan vuil

Tijdens het kerstdiner hebben jullie al gekletst. Nu is de tijd van praten voorbij. Jullie zijn zo hongerig naar elkaar dat jullie niet meer praten dan nodig. Alleen nog om elkaar nog meer op te winden natuurlijk.

6. Jullie weten dat kerst een tijd is van cadeaus geven

Jullie weten waar de ander het meest van geniet. En dat allerbeste cadeau hebben jullie voor het laatst bewaard…

Reageer op artikel:
6 x hoe we allemaal kerst willen afsluiten tussen de lakens
Sluiten