6 x ietwat vreemde (maar heerlijke) beautytips die je moét kennen

We hebben allemaal wel eens bizarre dingen gedaan om er goed uit te zien. Natuurlijk delen we maar al te graag onze beauty kennis met jullie, ook de ietwat bizarre. Lees daarom verder voor zes bizarre beauty tips die je nog niet kende:

Puimsteen als scrub

Is het weer hoog tijd om te scrubben maar heb je geen scrub in huis? Pak dan de dichtstbijzijnde puimsteem en doe daar wat douchegel op. Haal de puimsteen langzaam over je lichaam heen en je huid voelt na afloop weer zijdezacht en vernieuwd aan.

Geurkaars als parfum

Huh? Ja, je leest het goed. Je kan een geurkaars als een solid parfum gebruiken. Wrijf je vinger over het oppervlak van de kaars (net niet hard genoeg om er een deuk in te maken). Vervolgens ga je met je vinger over je polsen heen om ze heerlijk te laten ruiken. Perfecte tip voor als je bent vergeten parfum op te doen.

Oogpotlood om je wenkbrauwen

Als je je wenkbrauwen iets meer definitie wilt geven, kun je gebruik maken van een huidkleurig oogpotlood. Omlijn je wenkbrauwen met een heel dun lijntje en zorg ervoor dat je het mooi blend. Deze tip laat je wenkbrauwen direct meer spreken, maar het oogt wel heel natuurlijk en zacht.

Lepel in de koelkast

Heb je ’s ochtends wel eens last van dikke ogen die er moe uitzien? Bewaar dan altijd een lepel in je koelkast. Deze kan je ’s ochtends even op je ogen leggen waardoor de zwelling snel afneemt en je je direct verfrist voelt.

Knijpen maar

Deze beauty tip komt rechtstreeks uit het Victoriaanse tijdperk. Ontdek je dat je er gedurende de dag niet meer zo blozend uitziet? Knijp dan in je wangen om het bloed ernaar te laten stromen. Zo krijg je weer frisse blosjes alsof je nét blush hebt aangebracht.

Citroen tegen acné

Heeft acné bij jou kleine littekens veroorzaakt? Snel je dan naar de koelkast en pak een citroen. Snijd hem doormidden en druk een wattenschijfje op één helft zodat het sap goed wordt geabsorbeerd. Breng dit vervolgens op je littekens aan. De citroen licht de littekens op, waardoor ze minder zichtbaar worden.

Reageer op artikel:
6 x ietwat vreemde (maar heerlijke) beautytips die je moét kennen
Sluiten