Redactie
Redactie Love 24 dec 2020

6 x waarom het leuker is om kerst te vieren nu je een liefje hebt

Veel tijd doorbrengen doe je natuurlijk al met je lover, maar kerst is toch wel één van de leukste periodes van het jaar om samen te zijn. De decembermaand is de tijd voor gezelligheid en romantiek. Maar dat is niet alles. Dit zijn de zes redenen waarom kerst samen zoveel leuker is dan vóór jullie elkaar kenden.

Van samen kerstinkopen doen tot samen het huis versieren, december is nu eenmaal de fijnste maand om samen te zijn met je lover. Waarom? Wij vertellen het je graag.

Waarom het zo fijn is om kerst te vieren met je partner

Kun je je nog voorstellen hoe het was om de feestdagen door te brengen vóór jullie een stelletje waren? Die tijden waren anders. Om de volgende redenen maakt jouw partner deze maand zo speciaal:

1. Samen de kerstboom optuigen

Een kerstboom optuigen brengt je natuurlijk he-le-maal in de kerstsferen, maar ‘em alleen opzetten is soms toch een beetje saai. Bel daarom maar snel je lover op, want samen de boom versieren is het allerleukste om te doen. Met de heerlijkste kerstnummers op de achtergrond hebben jullie de grootste lol. Geloof ons, dit wordt al snel jullie jaarlijkse traditie.

2. Nooit meer die vervelende vragen van je familie

“Wanneer neem jij iemand mee met kerst?” ken je deze oh zo vervelende vraag ook nog? Gek werden we ervan. Tijdens elk kerstdiner was het weer hetzelfde liedje. Hoewel die vraag überhaupt onnodig is, hoef je het in ieder geval niet meer te beantwoorden. Zeg maar dag tegen die vervelende vragen van je familie tijdens het kerstdiner.

3. Elkaar verrassen met de leukste cadeaus met kerst

Je partner denkt misschien dat je niet weet wat je hem/haar moet geven dit jaar, maar stiekem ben jij daar al een heel jaar mee bezig. Van alle dingen die je liefje tegen je vertelde heb jij een notitie gemaakt en tijdens kerst is het jouw kans om helemaal uit te pakken.

4. Samen de keuken induiken met kerst

Na jaren in je eentje gekookt te hebben voor het kerstdiner heb je nu eindelijk een kookpartner. Zeg nu zelf, samen koken is toch tien keer leuker dan in je eentje? Duik daarom maar snel samen de keuken in en creëer de lekkerste gerechten.

5. Samen kerstmarkten bezoeken

Kerstmarkten bezoeken met de meiden is al leuk, maar kerstmarkten bezoeken met je partner is echt helemaal het einde. De vele kraampjes en de mooiste kerstversiering zorgt niet alleen voor een onvergetelijke ervaring, maar het brengt jullie ook nog eens in een romantische stemming.

6. Samen kerstfilms kijken

Kerstfilms alleen kijken is al leuk, maar samen met je partner is het toch een stuk beter. Dicht tegen elkaar aangekropen op de bank, dekentje en veel snacks erbij et voilà, jullie avond helemaal perfect. De rest van het jaar is het een hele opgave welke film jullie nu weer gaan krijgen, maar tijdens de decembermaand is dit geen enkel probleem. Love Actually of Home Alone? Kom maar door met beide films.

Lees ook: Dit zijn dé 8 tekenen dat je je wederhelft hebt gevonden

Reageer op artikel:
6 x waarom het leuker is om kerst te vieren nu je een liefje hebt
Sluiten