Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love & Seks 12 aug 2019

6 x kleine dingetjes die hij doet die de hele wereld betekenen voor een vrouw

Sint is net het land uit en Kerst komt eraan. Een tijd waarin we onze liefde en families verrassen met kadootjes en overladen met verwennerij. Maar het zijn niet de kadootjes die hij voor jou koopt die jou zo gelukkig maken, het is hij zelf. De persoon die hij is en de man die hij is voor jou. Het zijn vaak juist de kleine dingen waardoor je weer weet hoeveel hij om je geeft en jij om hem. Het zijn vaak de miniscule gebaren waar je een glimlach van oor tot oor van krijgt. Dit is wat jou liefde laat voelen:

1. Hij onthoudt de namen van je vriendinnen

Hiermee bedoelen we dat hij de tijd en moeite neemt om zich in jouw omgeving te verdiepen. Om de mensen die jou dierbaar zijn te leren kennen. Om echt geïnteresseerd te zijn en daardoor niet alleen de namen te onthouden maar ook wat ze doen, of andere bijzondere dingen die ze vertellen. Hiermee toont hij aan dat hij onderdeel wil zijn van jouw leven en dat is perfect.

2. Hij gooit zijn boxershorts en sokken in de wasmand omdat jij dat fijn vindt

Je mag nooit iemand willen veranderen in een relatie. Net zoals jij jou neemt zoals jij bent, neem jij hem ook zoals hij is. Op al die eigenschappen ben je immers ook verliefd geworden, toch? Maar mannen zijn mannen en ze kunnen wel eens de gewoonte hebben hun ondergoed en sokken te laten slingeren. Wanneer jij hem vraagt dat niet meer te doen en hij gooit het voortaan in de wasmand voor jou, is dat wel heel schattig.

3. Wanneer hij de kaarsjes aansteekt als hij al eerder thuis is

Thuis is jullie thuis. Jij bent dol op kaarsen. Helemaal in de herfst en in de winter als het buiten koud en guur is. Hij weet dat je er zo gek op bent en steekt alvast de kaarsjes aan voordat je thuis komt. Als je dan binnen komt lopen heeft het huis al de romantische sfeer die jij zo fantastisch vindt. Lief.

4. Als hij de tijd neemt om jou aandacht en liefde te geven

Klinkt gek, maar sta toch echt waar. Denk maar eens na hoe vol jouw agenda zit, of die van hem. Jullie gaan van hot naar her en jullie lijken beiden chronisch tijd tekort te hebben. Daardoor val je al snel genoeg in een ritme waarbij je elkaar een kus en knuffel geeft bij binnenkomst en voor het slapen gaan maar verder niet. Als hij jou even tegenhoudt en je helemaal overlaadt met kusjes, knuffels en liefde weet je hoeveel hij van je houdt en jij van hem.

5. Wanneer hij je zomaar verrast met iets waar jij dolgelukkig van wordt

Misschien word je gelukkig van briefjes, of van chocola. Wat het ook is, jij wordt oh zo blij als hij de moeite neemt om jou vanuit het niets te verrassen met iets waar jij intens gelukkig van wordt. Hij vindt dat jij het verdient en jij zit weer op de roze wolk. Wat een fantastische man.

6. Als hij in je oor fluistert hoeveel hij van je houdt

Het zijn maar vier kleine woordjes ‘ik hou van jou’ maar ze zijn van onschatbare waarde. Wij vrouwen vinden het soms heel fijn om te horen dat hij nog van ons houdt. We willen het niet alleen voelen maar ook horen. En wanneer hij jou vast heeft in zijn armen en die magische vier woorden in zijn mond legt, smelt jouw hart. Hij is jouw man en hij is alles wat jij wil.

Reageer op artikel:
6 x kleine dingetjes die hij doet die de hele wereld betekenen voor een vrouw
Sluiten