Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 19 jun 2017

6 x rare dingen die je met je vriendje doet die eigenlijk best normaal zijn

Herken je deze zin wel eens wanneer je al een tijdje in een relatie zit en jullie 'jezelf' zijn in gezelschap: 'Jullie zijn weird met z'n tweeën'. Waarschijnlijk wel. Want wanneer je als innig koppel door het leven gaat is er een grote kans dat jullie je eigen manier van doen hebben ontwikkeld. Gelukkig is die manier van doen zo raar helemaal niet, maar is het misschien toch wel eens fijn om van iemand te horen. Zes rare dingen die je vaak genoeg als stel doet, maar die eigenlijk helemaal niet zo raar zijn.

1. Je hebt je eigen taaltje met elkaar ontwikkeld

Mega weird voor je omgeving omdat die vaak totaal niet begrijpt waar jullie het over hebben, maar voor jullie zelf natuurlijk wel hilarisch. Verder is er vooral niks mis mee. Net als elkaars zinnen afmaken. Schattig toch? En hoé handig..

2. Jullie helpen elkaar met vieze en rare dingen

En de eerste gedachte die hier natuurlijk bij naar boven komt is het uitdrukken van zijn mee-eters. Iehl indeed, maar je wil niet weten hoeveel meiden dit doen voor hun vriendje (en het nog leuk vinden ook).

3. Jullie voeren elkaar

Wordt in het openbaar na meer dan één hapje toch echt als een beetje vreemd ervaren, maar moet prima kunnen. Zeker in de privacy van jullie eigen huis.

4. Jullie spreken alles zonder pardon uit

‘Ga jij maar eerst plassen schat, want ik moét me toch een partij schijten’.
Charmant? Neuh. Gebeurt het veel? Jup.

5. Zijn lichaamsbeharing onder strikte verzorging houden

Zoals het waxen van zijn rug, het knippen van zijn wenkbrauwen en de beste van allemaal: ingegroeide baardharen loshalen met een pincet. Love it.

6. Iets tussen zijn tanden vandaan halen

En als we het dan toch over andermans persoonlijke verzorging hebben, wat dacht je dan van het grote ‘er zit iets tussen je tanden’ probleem. Tja, jij hebt er nu eenmaal de nagels voor..

Reageer op artikel:
6 x rare dingen die je met je vriendje doet die eigenlijk best normaal zijn
Sluiten