Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 6 jun 2015

6 x struggles van vrouwen die niet kunnen flirten

Oh nee, heb ik dat nou net écht gezegd?! En, waarom maak ik plotseling nou die onhandige gebaren met mijn handen? Of '' ik moet hier zo snel mogelijk weg''. Dit soort momenten zijn voor jezelf heel pijnlijk en voor je vriendinnen waarschijnlijk hilarisch.

Zo hebben wij de grootste struggles samengesteld van vrouwen die niet kunnen flirten. Herken jij jezelf of vriendin al in het volgende?

1. Je hebt maar één standaard flirt move

Een ongemakkelijk zweethandje op zijn schouder of een misschien iets te gemaakte zwoele blik. Het lukt je gewoon niet om op een natuurlijke manier te flirten. Zo hou je het maar bij die ene flirt move van je, die je vriendinnen maar al te vaak hebben gezien, en waarschijnlijk hebben ze je ook al verteld dat die eigenlijk niet werkt.

2. Wanneer hij een poging doet

Hij zwaait of lacht flirterig naar je. Hé hé, eindelijk het moment van wederzijdse interesses. Maar hoe moet je reageren? Je weet niet wat je moet doen. Hoe moet je lachen? Moet je terug zwaaien? Nee. Jij kijkt liever gewoon ongemakkelijk weg. Kans mislukt, punt.

3. Er komt alleen maar onzin uit je mond

Mocht je het dan toch halen tot een werkelijk gesprek, dan komen er vervolgens de meest willekeurige uitspraken uit je mond. Een vraag van hem of jullie volgend weekend wat kunnen drinken beantwoord jij met: Hou jij ook van kaas? Awkward.. Om nog maar te zwijgen over die plotselinge hoge stem.

4. Ben je toevallig je klitten aan het uitkammen

Ik weet niet waar ik mijn handen moet laten dus ga ik maar kappertje spelen. Toch handig, zo krijgen mijn haren de verzorging die het nodig heeft. Oh nee, was dat nou een luis? Grapje.

5. Als hij met een ander meisje staat te praten

Je longtime crush staat met een ander meisje te praten. Niets van aantrekken. Je bent een volwassen vrouw. Hoe los jij het op? Gewoon doen alsof je hem niet hebt gezien. Op het moment dat hij je daarna toch aanspreekt, gebruik jij de ‘Hey ben je hier al lang? Ik heb je helemaal niet gezien’ actie.

6. Het moment wanneer je met hem op de dansvloer staat

It’s happening. Je staat met hem op de dansvloer. Van alle meisjes heb jij het gehaald tot de ‘grand finale’. Kom je er vervolgens achter dat je zelfvertrouwen of alcohol percentage nog niet optimaal is ingeslagen. Hoe moest je ook al weer dansen? Nah, gewoon maar kopiëren wat de andere meisjes aan het doen zijn, dan komt het vast goed… Hopelijk.

Reageer op artikel:
6 x struggles van vrouwen die niet kunnen flirten
Sluiten