6 x verrassende beauty hacks van bloggers

Er zijn geen regels of grenzen als het op make-up op het internet aankomt. We struinen vaak sites af als Pinterest, YouTube en diverse blogs om inspiratie op te doen. Beauty bloggers houden zich dag in, dag uit bezig met beauty en hebben de meest verrassende hacks die ze graag delen:

Om je tanden naturel te bleken

Wrijf de binnenkant van een bananenschil tegen je tanden en laat de pulp die loskomt tien minuten op je tanden zitten voordat je ze gaat borstelen. Wat blijkt? De mineralen in de schil worden geabsorbeerd door je tanden en maken ze witter in enkele weken.

Om je nagels sterker te maken

Hak wat knoflook fijn en voeg het toe aan een base coat. Waarom? Sommige studies hebben ondervonden dat zwakke nagels vaak de oorzaak zijn van een laag selenium level. Een element dat in knoflook te vinden is.

Om je wimpers dikker te laten lijken

Krul je wimpers en breng mascara aan zoals je dat normaal gesproken zou doen. Dip daarna een wattenstaafje in wat babypoeder en breng dat voorzichtig op je wimpers aan. Breng vervolgens nóg een laagje mascara aan voor vollere wimpers.

Om je bruine haar een boost te geven

Mix gemalen koffie met je conditioner en breng het aan zoals je een haarmasker aan zou brengen. Hoe langer je het erin houdt, hoe rijker de kleur zal worden.

Om een volumineuze coupe te krijgen

Gebruik bier als een haarmasker, want de gist in het bier maakt slap haar sterker. Laat het voor een paar uur zitten (terwijl je tutorials kijkt bijvoorbeeld).

Om een lipstain te maken

Mix wat blush in poedervorm met lippenbalsem of foundation primer.

Reageer op artikel:
6 x verrassende beauty hacks van bloggers
Sluiten