6 x waarom de sportschool véél beter is dan een lover

Mannen kunnen je eindeloos teleurstellen en de sportschool, tja, de sportschool staat eigenlijk gewoon altijd voor je klaar. De sportschool kan je steun en toeverlaat zijn, je uitvalsbasis en de plek waar je de beste versie van jezelf wordt. Ja, de gym is echt veel beter dan een boyfriend.

1. Van de gym kom je in shape, van een lover kom je waarschijnlijk aan

Liefde gaat nou eenmaal vaak door de maag. Je geeft elkaar ontbijtjes op bed. Je gaat vaker uit eten. Of verrast elkaar met uitgebreide zelfgekookte maaltijden. En de hapjes ‘s avonds niet te vergeten.

2. De sportschool staat altijd voor je klaar

Het maakt niet uit hoe je eruit ziet. Wat je humeur is. Hoe hard je schreeuwt tegen de apparaten. Of hoe lang je niet bent geweest. De sportschool staat altijd voor je klaar. Natuurlijk staat een goede lover ook altijd voor je klaar. Maar misschien niet meer als je hem een tijdje hebt verwaarloosd…

3. Je kunt zo lang doorgaan als je wilt

De loopband gaat zo lang door als jij wilt. Een warming-up, een cooling-down, het kan allemaal. Terwijl een man daar niet altijd zin in heeft. En ja, soms stopt hij er mee als het voor hem klaar is.

4. Van sporten word je zelfverzekerder

Je voelt je fitter en happier met je lichaam. Onderzoekers concludeerden dat nadat ze 57 studies analyseerden. Je zelfbeeld krikt ervan op.

Van een man kun je heel onzeker worden. Je vraagt je af of hij je nog wel leuk vindt. Wat hij van je denkt. Waarom hij niet reageert. Of wat zijn berichtjes éigenlijk betekenen.

5. In de sportschool zie je méér knappe mannen

Die ene kerel mag dan geweldig leuk zijn, in de gym stikt het van de knappe gozers. Die zich ook nog eens staan uit te sloven.

6. Door sporten ga je je altijd goed voelen

Oké, je hebt lang niet altijd zin. Maar je krijgt wel elke keer na een bezoekje aan de sportschool een goed gevoel. Als het niet door de endorfines in je lichaam komt dan voel je je wel goed dat je tóch bent gegaan.

En já, een lover kan je ook een goed gevoel geven. Een veel beter gevoel dan het gevoel dat je hebt na een sportsessie. Zo goed zelfs dat je denkt dat je vliegt. Maar een lover kan je ook weer hard laten vallen. Je pijn doen. Een goed gevoel is nooit gegarandeerd bij een man.

LEES OOK: Bizar: Jaloerse vriend laat vriendin 45 kilo aankomen om andere mannen af te stotenw704-770x462

Reageer op artikel:
6 x waarom de sportschool véél beter is dan een lover
Sluiten