6 x waarom een spa dagje oh-zo heerlijk is en je dat jezelf vaker mag gunnen

Wat is het toch zálig om een dagje naar een spa te gaan. Met je moeder, beste vriendin, zus of misschien wel met je lover in de sauna en jacuzzi. En als je dan nog een massage of gezichtsbehandeling neemt, nou dan kan je dag niet meer stuk. En dat zou je eigenlijk veel vaker mogen doen.

1. Je bent totaal afgesloten van de buitenwereld

Dit is misschien wel de enige plek waar je nog écht onbereikbaar kunt zijn. Je telefoon laat je in je locker en daarmee lijk je ook al je zorgen achter je te laten. Alles wat je aan je hoofd hebt, komt later wel. Nu is er slechts rust.

2. Het is een heerlijke luxe

Wees eerlijk, je werkt er hard voor, daarom verdien je best wat luxe in je leven zo af en toe. Je kunt je helemaal overgeven aan de ontspanning. Laat je compleet verwennen en ga er helemaal voor.

3. Je hebt al te lang geen massage meer gehad

Dat is al reden genoeg toch?

4. De warmte laat al je spieren ontspannen

Het zijn niet alleen de afzondering van de buitenwereld en de rituelen van de spa die je ultiem doen ontspannen. Nee, ook de warmte zelf zorgt er voor dat je weer helemaal relaxt wordt. De warmte dringt namelijk door in je spieren en zorgt zo dat je letterlijk minder onder spanning staat. Ook zorgt de sauna en een massage voor een verbeterde bloeddoorstroming en stofwisseling.

5. Het is een dagje met je beste vriendin, zus of moeder

En quality time met de mensen die je het dierbaarst zijn is het beste wat er is op de wereld.

6. Het maakt je mooier

Want hoe heerlijk is het om niet alleen in de sauna en de jacuzzi te gaan, maar ook een heerlijke gezichtsmassage te boeken. Je hoeft zelf niets te doen. Terwijl jij zalig zen ligt te zijn, zorgt iemand anders er voor dat jouw huid na deze dag weer helemaal straat. En dat is toch geweldig?

Aanrader: Als je in Amsterdam bent is om naar het Conservatorium Hotel te gaan en je helemaal in de watten te laten leggen in de fantastische Akasha Spa. De Beautify redactie komt er oh zo graag. Probeer bijvoorbeeld een massage om de stress van de afgelopen tijd van je af te laten glijden. Of maak je handen en of voeten mooi deze zomer een manicure/ pedicure.

Mocht je een keer wat bijzonders willen proberen is de Watsu Treatment een must do op je lijstje. Terwijl je in het water ligt gaat er een therapeut met jou aan de slag en kom je er herboren weer uit. Ze doen er alles aan om jou ontspannen de zomer te laten starten. Nu alleen de zon nog.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook bekijken: Wat mannen bakken van make-up tutorials: Aflevering 1 Contouren

Reageer op artikel:
6 x waarom een spa dagje oh-zo heerlijk is en je dat jezelf vaker mag gunnen
Sluiten