Life 5 jul 2016 Joke-Jiers Botma

6 x waarom een vakantie met je beste vriendin het beste idee op de wereld is

Dat je beste vriendin overal deel van uitmaakt dat mag duidelijk zijn. En des te meer reden om deze zomer nog samen erop uit te gaan. Boek een vakantie met haar, want echt waar, dat is het allerbeste idee op de wereld:

1. Je houdt net zoveel van haar als van je geliefde manspersoon

Want je voelt je totaal op je gemak bij haar, kan alles tegen haar zeggen en zelfs op haar zeuren over idiote dingen op vakantie. Maar je hoeft niet jaloers te zijn als ze staart naar een fitgirl op het strand. En dat is een verademing.

2. Je maakt herinneringen met haar voor het leven

En niets is mooier om die te maken met je beste vriendin. Want als jullie later oud en verrimpeld zijn, hebben jullie in ieder geval genoeg tijd om ál die herinneringen van vijftig jaar lang op te halen.

3. Je kan het alleen met haar zo lang uithouden

Je beste vriendin voelt eigenlijk als familie. Je houdt namelijk van haar, kan haar haten maar je kunt ook helemaal jezelf zijn. En daarom is zij de enige waar je mee op vakantie wilt, want juist op die momenten komt je ware aard (soms een heks) naar boven zonder dat dat wordt afgestraft.

4. Je weet zeker dat ze na deze vakantie nog je BFF wil blijven

Simpelweg omdat ze de allerleukste is en ze jou leuk vindt om hoe je bent. Je hoeft niet zoals je misschien bij andere vriendinnen hebt, bang te zijn dat jullie vriendschap voorbij is na een vakantie. Je bent er zelfs van overtuigd dat een vakantie alleen maar voordelen heeft voor jullie BFF friendship.

5. Je hoeft haar niet continu te vermaken

Bij sommige vriendinnen heb je het gevoel dat je je continu sociaal moet gedragen en haar zelfs moet vermaken. Maar je beste vriendin kan je gerust een dag ´negeren´ zonder dat dat voor irritaties zorgt.

6. Ze doet er niet moeilijk over als je weer vraagt je rug in te smeren

Want beste vriendinnen doen álles voor elkaar, ook als dat soms met gemok gepaard gaat…

LEES OOK: De manier waarop je je wekker zet zegt dít over je persoonlijkheid
schoolkids

Reageer op artikel:
6 x waarom een vakantie met je beste vriendin het beste idee op de wereld is
Sluiten