6 x waarom een weekendje weg met je lover zo heerlijk is

Een weekendje weg met je lover, kun je iets fijners bedenken? Samen op pad, naar een andere stad. Even weg uit je oude vertrouwde omgeving en op zoek naar nieuwe hotspots waar je samen met hem fantastische herinneringen kunt maken. Begint het al te kriebelen?

Laat het nou net februari zijn, de maand van de liefde en Valentijn. Een perfect excuus om hem een weekendje weg te geven naar een stad die jullie allebei nog willen bezoeken. En nee, dit hoeft niet veel te kosten, niet qua geld en ook niet qua reistijd. Pak een koffertje in, boek je ticket via NS International, stap in de trein en ga de romantiek tegemoet.

1. De pret vooraf

Allereerst al de kriebels vooraf. Waar ga je naartoe? Waar gaan jullie slapen? Wat zijn dé hotspots van de stad? Het is heerlijk om je fantasie de vrije loop te laten gaan. De voorpret zorgt ervoor dat jij extra gefocust bent op hem. En daarnaast, het is nog een geheim als je hem gaat verrassen. En geheimpjes vinden we allemaal leuk.

Mocht je nog in twijfel zijn welke stad het beste bij jullie past; gebruik de Cupido Express, mede mogelijk gemaakt door NS International. Door middel van een klein testje kom je er in no time achter welke stad de perfecte match is voor jullie romantic getaway.

2. Samen reizen is samen ontdekken

Het is altijd leuk om samen op avontuur te gaan. Eindeloos dwalen door fijne straatjes, nieuwe culturen om je heen, ander soort eten dan je gewend bent, andere landschappen, nieuwe winkels. Het is één grote ontdekkingstocht. En omdat je maar één weekendje hebt, wil je zoveel mogelijk zien in een paar dagen. Hierdoor zijn je dagen intens. Vermoeiend, maar oh zo lekker.

En is er iets leuker dan dit avontuur samen met hem te beleven? Nope. Hij is degene die je hand pakt tijdens het wandelen, jou een tapasje voert, je meesleurt naar een plekje dat hij heeft ontdekt. Hij maakt het avontuur nog intenser en dat kan alleen hij.

3. Quality time

We weten allemaal wat hiermee wordt bedoeld. Het leven is leuk, heel leuk. Naast onze dagelijkse verplichtingen hebben we allemaal een groot sociaal leven. We zijn vaak van huis, hebben een volle agenda en daardoor zien we onze lover soms wat minder vaak dan we zouden willen. En zelfs als je elkaar ziet, heb je vaak nog continu afleiding. Denk aan je telefoon, Netflix, maar ook de dagelijkse klusjes zoals de was.

Als je samen weg bent, heb je echt tijd voor elkaar. Je brengt een paar dagen écht samen door. Je bent op een plekje waar alles nieuw is. Tijd voor elkaar en voor niemand anders.

4. Je krijgt continu nieuwe prikkels

Een nieuwe stad, een nieuwe omgeving, andere mensen, andere cultuur, ander eten. Alles is anders. En dat prikkelt je. Alles wat je beleeft, doet wat met jou en met je lover. Denk maar aan die romantische hotelkamer die jullie hebben geboekt. Dat bed is wel heel uitnodigend, toch?

5. Jullie maken nieuwe herinneringen

Alles wat jullie samen doen in het weekend, slaan jullie op. En wanneer er na het weekendje weg iets voorbij komt wat je doet denken aan dat weekend, is het een herinnering van jullie samen die in je hoofd opkomt. Je was daar niet alleen, maar met je geliefde. Hij was er de hele tijd bij.

Iedere keer als je het hebt over die stad zul je denken aan dat ontzettend lekkere diner, of dat schattige winkeltje waar jullie toevallig in terecht kwamen waar ze fantastische dingen hadden. Of het moment dat hij je een steegje in trok en je vurig zoende. Het doet de liefde goed.

6. Je bent echt even met z’n tweeën

Thuis komt het regelmatig voor dat er weer iemand komt binnenvallen. Een vriend van hem of jouw vriendinnen. In het weekend hebben jullie een etentje hier, een feestje daar, een borrel om de hoek. Je kent het wel. Met als gevolg dat jullie wel samen zijn, maar altijd met anderen om je heen.

Als je een weekendje weg bent, ben je echt met z’n tweetjes. Er is niemand die zomaar even aan komt waaien. Er zitten geen tig bekenden op het terrasje waar jullie een borrel doen. De stad is even van jullie. Fijn hè?

Pak je spullen en ga

Klinkt lekker hè? Pak snel je koffer in, ren naar de trein en ga lekker met hem weg. Jullie verdienen het. Weet je zo 1, 2, 3 nog niet waar naartoe? Geeft niet. Wij hebben daar een fantastische oplossing voor. Via de Cupido Express, mede mogelijk gemaakt door NS International, kom je namelijk in no time achter jullie ideale romantische stad. Geef antwoord op de vragen en voilà, je ziet precies welke stad jullie hart sneller laat kloppen.

De trein brengt je altijd naar het hart van het centrum. Je pakt je spullen, gaat naar de trein, stapt in en voor je het weet ben je er. Aanrader. Helemaal nu Valentijn er bijna aankomt want NS International heeft natuurlijk ValentijnSpecials! Geniet lovebirds.

In samenwerking met NS International

Reageer op artikel:
6 x waarom een weekendje weg met je lover zo heerlijk is
Sluiten