6 x waarom het geen énkel probleem is dat je geen thigh gap hebt

De thigh gap is nog steeds een ding onder veel meiden. Het staat voor een 'gat tussen je dijen' ofwel ultra dunne beentjes. Prachtig als je het van jezelf hebt, maar het zien als een doel wat je moét behalen.. Not done. Het is de bedoeling dat jij blij bent met de set benen die je hebt gekregen en dat verdient simpelweg iedere vrouw. Zes redenen waarom stevige dijen ook super sexy zijn:

1. De muziekindustrie vertelt je bijna niet anders

Toch? Beyoncé, Nicki Minaj, Iggy Azalea, moeten we nog doorgaan? Een serieus onderstel is hót en de muziekindustrie weet het. Nu nog de modewereld.

2. Je kunt je bedpartner er beter mee in toom houden

Dunne meisjes zijn misschien dun, maar met een goed stel benen kun je je partner tenminste het bed doorsleuren. En goed ook. Wil hij de baas spelen? Dat maak je als dame met goeie benen tenminste zelf wel uit.

3. Je taille wordt er alleen maar mooier en opvallender van

Dames met goeie benen hebben vaak een des de opvallendere taille. En óh hoe mooi is dat. In jurken, rokjes en die strakke jeans. Show them what you got lady!

4. Mannen houden van een beetje vlees

Het staat inmiddels algemeen bekend dat mannen het helemaal niet erg vinden om iets vast te houden. En dat komt mooi uit voor de meiden met een fijne been- en bilpartij, want daar kun je je prima aan vasthouden.

5. Waarschijnlijk gaat het gepaard met een goed stel billen

Niemand van je vriendinnen kan twerken zoals jij en dat is natuurlijk iets om heerlijk jaloers op te zijn. Schudden, bouncen en wat dacht je van uithoudingsvermogen? Die spieren zijn goud waard met een avondje stappen.

6. Je hebt minder kans op hartfalen

En nog even vanuit wetenschappelijk oogpunt: dames met stevige benen hebben minder kans op hartfalen. Waarom? Vrouwen met te dunne benen zouden niet genoeg spiermassa bevatten om goed met insuline om te gaan. Dit leidt tot een toegenomen kans op diabetes en uiteindelijk hartfalen. Jup, the big booty rocks.

Reageer op artikel:
6 x waarom het geen énkel probleem is dat je geen thigh gap hebt
Sluiten