6 x waarom het geweldig heerlijk is om de ochtend te beginnen met een dansje

Het is zaterdagochtend, een ochtend die in het teken staat van uitslapen en zo min mogelijk ´moeten´. En een feestje is geen feestje als er niet gedanst wordt. Laten wij nou eens geweldige redenen hebben gevonden waarom je vanaf nu élke ochtend met een dansje begint:

1. Een dansje maakt je gelukkig

Als je minstens één keer per week danst heb je een grotere kans op een gelukkig en evenwichting leven. En zoals je misschien al wist, maak je tijdens dansen het stofje endorfine aan wat je gelukkig doet voelen. En dat is zálig.

2. Je hebt je work-out al gehad

En dan te bedenken dat je zélfs in het weekend goed bezig bent. Door te dansen rek je letterlijk je longen en hart. En dat zorgt ervoor dat je bloeddruk daalt en het verbetert ook je bloedcirculatie. Genoeg reden lijkt ons.

3. Je voelt je mega sexy in je PJ´s

Serieus, je voelt je super sexy als je in je gestipte onderbroekje al dansend een cappuccino maakt. Want in de films ziet het er ook altijd zo geweldig leuk uit. Waan je voor even in het leven van je favo actrice.

4. Je lover vindt je gruwelijk aantrekkelijk

Jij, dansend in je PJ´s of misschien zelfs naakt, is natuurlijk iets wat hij élke ochtend wil zien. Wie weet loopt het nog uit op een striptease?

5. Je seksleven wordt er beter van

Onderzoekers van de University of Sydney ontdekten dat dansers sneller vaker en bevredigender aan hun trekken komen. Dat dansje zou er dus zomaar eens voor kunnen zorgen dat je hoogtepunten ervaart waarvan je niet wist dat ze bestonden.

6. Je vindt eerder een vaste partner

Ook dit blijkt uit onderzoek van de University of Sydney. Dans dat single zijn dus maar héél snel van je af.

LEES OOK: Dit zijn de enorme voordelen van meisjes die vroeger turnden of ballet dansten

Reageer op artikel:
6 x waarom het geweldig heerlijk is om de ochtend te beginnen met een dansje
Sluiten