6 x waarom het zo heerlijk is om kleine borsten te hebben in de zomer

Jij denkt, als vrouw met een niet overweldigende cupmaat, waar hébben ze het over. Hoezo leuk? Je kan al die vormloze bikini's niet aan zonder dat je het gevoel hebt dat alles plat wordt gedrukt en kan alleen maar letten op dames met een enorme voorgevel (net als je vriend, ja, je ziet hem echt wel kijken). Maar geen paniek medevrouw met een gemiddelde tot kleine cupsize. Je mag ze gewoon adoreren deze zomer:

1. G-e-e-n boobsweat

De absolute nummer één: je hebt geen last van natte, zwetende borsten op een hete dag. Ja, het klinkt vies, maar het is nu eenmaal zo. Net als dat je met je benen soms compleet zit vastgeplakt op de dag dat je weer eens een rokje uit de kast trekt, kan dit je net zo goed overkomen met een stel goeie borsten. En ja, ergens is het dus beste luxe om daar geen last van te hebben deze zomer.

2. Ze zijn helemaal hip

Misschien zit het ergens nog een beetje in ons achterhoofd dat vrouwen altijd grote borsten moeten hebben (en tja, we kunnen niet ontkennen dat grote borsten ook prachtig zijn), maar we moeten niet vergeten dat de kleine borsten ook een opmars maken. Alle modellen lopen rond met een kleine cup, bikini’s worden steeds meer vormloos verkocht. Wat nou push up?! Waarom twijfelen wij mini’s dan eigenlijk nog aan onze vormen? Kleine borsten zijn cool.

3. Ze passen in ieder jurkje

Onderschat de last van echt grote borsten vooral niet. Als jij een dame ben met een slanke taille, maar wel een geweldige borstpartij, dan wordt leuke kleren (en zéker zomerkleren) vinden ineens een hele onderneming. Boven ben je namelijk een XL en onder een S. Nou, daar word je echt niet blij van kunnen we je vertellen. En daar heb jij mooi geen last van.

4. Je kunt makkelijker zonnen

Want zou jij gemakkelijk liggen met twee van die jetsers onder je op een strandbedje? Ze mogen dan prachtig zijn, maar lekker een tukje doen op je buik is toch wel even van nét andere aarde dan wanneer wij kleintjes dat doen.

5. Je doet jezelf geen pijn

Want laten we eerlijk wezen, het moét toch zwaar zijn om grote borsten over het strand mee te nemen in een bikini die je nooit écht voldoende steun kan bieden. Auwie auwie.. Respect voor de dames in kwestie.

6. Je kan zonder problemen deelnemen aan zomeractiviteiten

Wat dacht je van de waterbanaan? En achter de boot hangen? En bungeejumpen? Geloof ons, dat gaat echt niet zo maar wanneer je bijna een klein kindje op je borst in toom moet houden.

Dus een wijze les: dames met de voorgevel, geniet ervan, ze zijn prachtig en betoverend. Dames met de kleintjes: ze mogen dan niet meteen de aandacht krijgen in de club, maar mooi zijn ze nog steeds en je pakt toch mooi een aantal voordelen mee. Ha, hooray for small boobs!

Reageer op artikel:
6 x waarom het zo heerlijk is om kleine borsten te hebben in de zomer
Sluiten