Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 20 dec 2015

6 x waarom het zo ontzettend fijn is samen Kerstmis te vieren

Veel vrouwen wachten met smart op Kerstmis. En al helemaal als ze een lieve man hebben om het mee te vieren. Want Kerstmis is het ultieme feest met je lover.

1. Samen de kerstboom optuigen

Namelijk niets sexier dan dat je lover met een kerstboom onder de arm over straat loopt en deze bij jou in huis zet. Je voelt direct kriebels in je buik als jullie samen de kerstballen en slingers van zolder halen. Écht één van de leukste dingen om samen te doen. En uiteraard niet het hoogtepunt vergeten: jij zet de piek op de kerstboom terwijl je op zijn schouders zit.

2. Elkaar honderd keer vertellen hoeveel je van elkaar houdt

Want tijdens Kerstmis is er geen limiet aan zoetsappigheid. Zelfs je lover vindt het opeens heerlijk om dagen lang met elkaar te knuffelen voor de open haard. Jullie hebben elkaar nog nooit zo vaak verliefd aangekeken. Héérlijk al dat sentiment.

3. Quality time

Elk jaar is altijd weer super druk voor jullie allebei en daarom schieten er wel eens wat dingen bij in. Jullie hebben eindelijk tijd om uren lang met elkaar te tafelen, mooie doelen te stellen voor het nieuwe jaar, herinneringen op te halen én niet te vergeten; heel veel te lachen.

4. De enige keer in het jaar dat jullie matching outfits mogen dragen

Want matching outfits in het dagelijkse leven kán echt niet. Maar tijdens kerst doe je er alles aan om een trui te vinden die zowel voor jezelf als voor hem leuk is. En eigenlijk is het nog leuker als ‘ie foeilelijk is.

5. De leukste kiekjes samen

Uiteraard in jullie mooie kersttruien maar ook in jouw beeldige jurkje en hij in pak. Eigenlijk maak je van elk moment een foto en als je ze terugkijkt ben je wéér dolgelukkig. Je kan het niet laten om je Instagram vol te gooien van je lief en jou.

6. Elkaar blij maken met langverwachte cadeaus

Je kan hem eindelijk het cadeau geven wat hij al tijden wil hebben en wat hij totaal niet verwacht. En ook verrast hij jou met cadeaus waar je niet van durfde te dromen. Er is niets fijner dan elkaar te zien stralen van blijdschap met al die lieve cadeautjes.

LEES OOK: Decemberclichés waar we stiekem allemaal van genieten

Reageer op artikel:
6 x waarom het zo ontzettend fijn is samen Kerstmis te vieren
Sluiten