Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 10 jul 2015

6 x waarom je als man verliefd zou moeten worden op een dame die rode lippen rockt

Heren, mochten jullie ooit twijfelen, dan raden wij aan om een dame uit te kiezen met rode lippen. Waarom? Simpel. Dames met rode lippen zijn de bom. Beter dan dat krijg je ze niet (oke, laten we de dames die niet van rode lippen houden niet afvallig zijn, maar come on ladies, jullie weten dat het waar is). Waarom heren eigenlijk altijd zouden moeten gaan voor de dames die rode lippen rocken:

1. Ze is zelfverzekerd

Geloof ons, je knalt echt niet zomaar een rode lippenstift als je die dag niet lekker in je vel zit. Rode lippenstift draagt ze wanneer ze zich fierce voelt, zelfverzekerd. Ze wíl gezien worden en vindt het heerlijk. En welke man houdt er niet van een zelfverzekerde vrouw? Precies.

2. Ze durft zichzelf te laten zien

Ze is niet bang om te laten zien wie ze is. Ze is sterk, zelfverzekerd, houdt van mode en weet wie ze is. Rode lippen staan voor kracht. Ze is niet bang voor anderen en laat zich niet omver praten. Nee, verwacht geen mak lammetje als je een dame met rode lippen mee op date neemt.

3. Ze heeft er niet over nagedacht of ze je wil zoenen met die lippenstift, waardoor ze heerlijk hard to get is

Dames die eigenlijk wel verwachten dat het een partijtje tongworstelen wordt (pardon our french) zorgen ervoor dat hun lippen er aantrekkelijk uitzien tijdens de date. Dat betekent vrijwel geen lippenstift en misschien een beetje Labello. Ofwel kiss proof. Dames met rode lippen hebben besloten dat ze wel eens even aan zullen zien of ze zin hebben om je een kus toe te werpen. Ze plannen niks van tevoren en kijken liever even de kat uit de boom. En zulke dames moet je kunnen waarderen als man, niet waar? Anders wordt het ook allemaal zo gemakkelijk.

4. Ze eist alle aandacht in de ruimte op, omdat ze simpelweg een klassieke schoonheid is

Dames met rode lippen weten echt wel waar ze aan beginnen. Het eist niet alleen de aandacht op, maar ze weten ook dondersgoed dat ze hun hele gezicht laten opleven met die knallende lippen. Vrouwen met rode lippen zijn nu eenmaal onweerstaanbaar.

5. Ze kent haar prioriteiten

Ze vindt het belangrijker om zich mooi te voelen en zichzelf te kunnen laten zien dan dat ze misschien denkt dat ze je afschrikt of dat het het moeilijker maakt om haar te zoenen. Nee, deze dame kent haar prioriteiten. En grote kans dat dat dan ook doorstraalt naar haar manier van leven.

6. Ze is verzorgd

Slonzige meisjes kunnen er heel leuk en spontaan uitzien, maar een verzorgde vrouw is toch wel erg fijn. Je zult niet voor haar hoeven zorgen en je vooral niet druk te heoven maken over het feit dat ze misschien een maand in de relatie bedenkt om alleen nog maar trainingsbroeken te gaan dragen. Nee, deze dame weet waar ze mee bezig is. Ze blijft altijd zichzelf, waardoor je precies weet wat je aan haar hebt. Nu en later.

Reageer op artikel:
6 x waarom je als man verliefd zou moeten worden op een dame die rode lippen rockt
Sluiten