Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 11 feb 2019

6 x waarom samenwonen je relatie écht leuker maakt

Het is wel een beetje spannend om te gaan samenwonen met je lover. Want je bent stiekem toch een beetje bang voor die stap die alleen 'grote mensen' maken. Maar wees niet bang. Het is hartstikke leuk om samen met je grote liefde onder één dak te wonen, en wel hierom:

1. Er is altijd iemand die op je wacht

Of je nou dolgelukkig uit je werk komt vanwege een heerlijke productieve dag of juist met een pesthumeur binnenkomt. Er is altijd iemand thuis met een luisterend oor. Je hoeft nooit meer in je eentje te peinzen over vervelende dingen. En als je een geweldige man aan de haak hebt geslagen, heeft hij het huis al gezellig gemaakt.

2. Geen enkele nacht meer alleen

Je kan élke nacht tegen je lover aan kruipen. Zelfs als hij of jij een avondje gaat stappen met vrienden dan nog weet je dat jullie uiteindelijk in hetzelfde bed belanden. Juist deze vanzelfsprekendheid is heerlijk en hartverwarmend. Dit maakt alle drukte van werk en sociale verplichtingen die jullie hebben goed. Als je er alleen al aan denkt word je er van binnen gelukkig van.

3. Mi casa es su casa

Jullie delen niet alleen liefde en het bed, maar ook een huis. Daardoor hechten jullie beide waarde aan de gezelligheid die jullie creëren in huis en besteden jullie daar allebei aandacht aan. Het feit dat jullie samen iets delen is gewoon romantisch. Punt uit.

4. Je leert elkaar nog beter kennen

Uiteraard ken je elkaar vast en zeker al goed. Maar als je gaat samenwonen leer je elkaar nog beter kennen. Elke keer kom je weer achter dingen van hem die je écht nog niet wist.

5. Meer geld over voor vakanties en leuke dingen

Samenwonen is een stuk goedkoper. Het is zelfs voor veel gelukkige stelletjes één van de excuses om samen te gaan wonen. Je kan namelijk de huur splitsen, net als het meubilair en niet te vergeten de boodschappen. En het leuke hiervan is dat jullie meer geld overhouden voor leuke vakanties en uitjes samen. Nóg meer quality time.

6. Je bent altijd bij degene waar je het meeste van houdt

En er is écht niets fijner dan dat.

LEES OOK: Foodtrends: dit is wat je in 2016 zéker wilt eten en drinken

Reageer op artikel:
6 x waarom samenwonen je relatie écht leuker maakt
Sluiten