6 x waarom vrouwen die voor zichzelf kunnen zorgen de meest begeerde vrouwen zijn

2016 staat voor de deur. Wat voor voornemen kun je beter hebben dan de meest begeerlijke versie van jezelf te worden? En dat bereiken is simpel. Het enige wat je hoeft te doen is goed voor jezelf zorgen.

1. Vrouwen die voor zichzelf zorgen zijn gelukkiger

Je hebt een voldane glow. Je straalt iets uit, waardoor mannen als een magneet tot je aangetrokken worden. Mannen willen een gelukkige, zelfstandige vrouw die haar eigen leven leidt. Én een vrouw die hen ook happy kan maken. Want als jij het in je hebt om je eigen geluk te zoeken en te vinden, kun je hem daar ook bij helpen.

2. Vrouwen die voor zichzelf zorgen zijn succesvoller en zelfverzekerder

Succesvolle vrouwen zijn vaak een tikkeltje eigenwijs. Ze hebben geen zin om alle regels te volgen. Daarom hadden ze al vroeg door dat het slim is om de baas te worden. Dan kun je immers zélf de regels bepalen en helemaal eigenhandig invullen hoe je dingen aanpakt. Je voelt je meer in control en zelfverzekerd. En er is niets zo verleidelijk als zelfvertrouwen.

3. Vrouwen die voor zichzelf zorgen kunnen goed met geld omgaan

Want je zorgt voor je eigen salaris, betaalt je eigen rekeningen en bepaalt zelf waar je op bespaart. Zo is er meer geld over voor nóg een nieuw lingeriesetje en voor een etentje met hem. Hij ziet dat jij met geld kunt omgaan en dat vindt hij belangrijk. Hij ziet dat jij weet wanneer je een nieuwe jas kan kopen en slimme trucjes uithaalt om geld te besparen. Wist je dat je extra geld kunt besparen op je zorgverzekering? Switch voor het einde van het jaar naar Anderzorg. Bij Anderzorg kun je je eigen pakketten samenstellen, zodat je nooit te veel betaalt. Plus, deze zorgverzekering heeft al zes jaar lang een lage premie; bij 385 euro eigen risico betaal je 93 euro. Daardoor houd jij weer geld over voor andere leuke dingen.

4. Vrouwen die voor zichzelf zorgen zijn socialer

Jij weet als geen ander dat het belangrijk is om eigen sociale contacten te hebben en niet afhankelijk te zijn van de contacten van een ander. Je rijke sociale leven heeft enorme aantrekkingskracht op hem. Hij ziet hoe je helemaal in je element bent op een feestje of verjaardag. Hij weet dat als hij voor jou zal gaan, hij altijd gezelligheid om zich heen zal hebben. Een man zoekt uiteindelijk huiselijkheid. Jij, als vrouw met de zaakjes goed op orde, kunt hem dat geven. En dat geeft hem een gevoel van geborgenheid.

5. Vrouwen die voor zichzelf zorgen kunnen hem ook in de watten leggen

Stiekem vinden we soms niets heerlijker dan onze lovers vertroetelen. We koken voor hem, zorgen dat hij thee drinkt als hij ziek is en halen bier en pizza als zijn vrienden voetbal komen kijken. Mannen weten dat als je voor jezelf kunt zorgen, je ook voor hem kunt zorgen. En dat vinden ze best een prettig idee.

6.Vrouwen die voor zichzelf zorgen zijn avontuurlijker

Om voor jezelf te kunnen zorgen is het belangrijk dat je soms buiten de gebaande paden durft te treden. Dat maakt je avontuurlijker dan wie dan ook. Het is dan ook niet gek dat je van reizen houdt. En mannen houden van een vrouw met reislust. Het maakt je spontaan en sexy. Als vrouw die voor zichzelf zorgt betekent het ook dat je goed voorbereid op reis gaat. Zo weet je bijvoorbeeld dat je via je zorgverzekering van Anderzorg verzekerd bent voor de eventuele extra kosten als je buiten Europa in het ziekenhuis terecht zou komen.

Anderzorg

Zorgverzekering Anderzorg weet dat jij zo weinig mogelijk wilt betalen voor zorg die je waarschijnlijk niet nodig hebt. Daarom heeft Anderzorg al zes jaar lang een scherpe premie: Daarom bieden zij al zes jaar lang een lage premie; bij 385 euro eigen risico betaal je 93 euro. En, no worries, je kunt gewoon naar je eigen huisarts, tandarts en ziekenhuis in de buurt.

Wil je meteen uitrekenen hoeveel premie je zou gaan betalen bij Anderzorg? Super simpel, je hoeft alleen maar onderstaande tool in te vullen. Als je voor 1 januari 2016 besluit over te stappen, regelt Anderzorg dat jouw oude zorgverzekering wordt stopgezet. Aanmelden doe je op Anderzorg.nl.

In samenwerking met Anderzorg

Reageer op artikel:
6 x waarom vrouwen die voor zichzelf kunnen zorgen de meest begeerde vrouwen zijn
Sluiten