7 x beauty items waar wij echt niet meer zonder kunnen

Soms komen er van die producten langs in je leven, en denk je: wauw. Zonder dit product kan en wil ik gewoon niet meer. Wij herkennen dat gevoel maar al te goed.

Daarom hebben wij zeven top items op een rijtje gezet waar wij echt niet meer zonder willen:

[one_half][/one_half][one_half_last]Droogshampoo
Hét beauty item wat je absoluut niet wilt missen. Droogshampoo is je beste vriend als je geen tijd hebt om je haar te wassen, maar toch dat frisse gevoel wilt. Breng droogshampoo aan op droog haar. Borstel het uit of droog je haar met de föhn. Ook zo fijn aan droogshampoo: die heerlijke volume boost.[/one_half_last]

Micellair water
Nog zo’n fijn beauty item die je niet wilt missen in jouw routine. Micellair water bestaat uit reinigers op waterbasis, die micellen bevatten. Whut? Micellen zijn een soort deeltjes die vet en vuil kunnen opnemen. Breng het water aan op een wattenschijfje en maak je gezicht schoon. Door de speciale formule van het water wordt vuil opgenomen op het wattenschijfje. Miccellair water is zowel geschikt voor de ogen als voor de rest van je gezicht.

Gelnagellak
Nooit meer die vervelende nagellak die na een dag al gaat bladeren. Sinds de komst van de gelnagellak bereik jij thuis het manicure effect waarvoor je eerst altijd naar de salon moest. Gelnagellak is een nagellak die dikker is dan de gewone lakjes die wij kennen. In tegenstelling tot kunstnagels is gelnagellak veel vriendelijker voor je nagels en ziet het er mooier uit. Er zijn verschillende soorten gelnagellak. De een wordt hard onder een uv-lamp de ander een speciale topcoat.

[one_half][/one_half][one_half_last]Serum
Heel fijn voordat je je dagcrème aanbrengt: een goed serum. Een serum is een soort dunne crème die als aanvulling op je dag-en nachtcrème dient. Een serum richt zich vooral op hydrateren, zo vult het de vochtbalans van je gezicht aan. Een serum zorgt ervoor dat de huidconditie van je gezicht verbetert. Zo heeft je huid een betere basis voor je crème.[/one_half_last]

Revitalash
Nu we het toch over serums hebben, wil je ook niet meer zonder dit serum. Revitalash is hét serum dat ervoor zorgt dat jij langere wimpers krijgt. Breng elke dag gedurende twaalf weken Revitalash aan op je bovenste wimperrand. Binnen no time heb jij dé Bambi wimpers waardoor niemand meer nee tegen je durft te zeggen.

[one_half][/one_half][one_half_last]Cleanser
Cleansers zijn er voor elk huidtype. Met een goede cleanser maak jij je gezicht heerlijk schoon. Gebruik een cleanser om make-up en vuil van je gezicht te verwijderen. Een match made in heaven? Maak eerst je gezicht schoon met micellair water en gebruik daarna een cleanser. Zo heb jij zeker weten een goed gereinigd gezicht.[/one_half_last]

BB cream
De BB cream. Het fijnere zusje van de foundation, met net zo’n goede dekking. BB creams liggen dunner op je huid, bevatten moisturizer en een SPF factor. Een BB cream kan ook als dagcrème worden gebruikt. De ‘beauty balm’ mag door zijn vele werkingen dus zeker niet ontbreken in ons lijstje.

Reageer op artikel:
7 x beauty items waar wij echt niet meer zonder kunnen
Sluiten