7 beautyproducten die jij van je vriendlief kan pikken

Je bent bij je lover blijven slapen en je was helaas totaal niet voorbereid.  Je wordt 's ochtends lichtelijk chagrijnig wakker want je hebt helemaal niets bij je. Geen scheermesje, haarproducten, gezichtscrème en nog een aantal producten die onderdeel van jouw ochtendritueel zijn. Stop met treuren want met de volgende acht boyfriend beautyproducten kom jij een heel eind.

Wij vrouwen denken nog steeds dat mannen geen beauty producten gebruiken. Oké ze gebruiken thank god geen mascara, foundation en lipgloss. Toch hebben ze meer verzorgingsproducten dan jij denkt, en het mooie is dat jij ze bijna allemaal kunt gebruiken.

1. Zijn scheerschuim

Je zult wel denken wat moet ik daar nou weer mee, het is voor zijn gezicht. Maar jij kunt het prima op je lichaam gebruiken. Gebruik het om gerust even je stoppels op je benen en intieme plekjes verwijderen. Voila, trek jij je jurkje maar aan.

2. Zijn scheermesje

Geloof ons nou maar, er bestaat niet zoiets als een mannen of vrouwen scheermesje. Oké de vormgeving en kleur, maar dit berust allemaal op marketingtrucjes. Pak maar gerust zijn scheermesje (pak bij voorkeur wel een nieuwe!)

3. Zijn aftershave

Als je scheerschuim hebt gevonden bij je lover dan kan je vast ook ergens aftershave vinden. Goed voor je net geschoren huid en het ruikt lekker fris. Niet teveel, het heeft vaak een heftige geur.

4. Zijn lipbalm

Je vindt vast nog wel ergens een verdwaalde lipbalm in zijn badkamer. Zo niet dan vast wel vaseline. Het is dan misschien geen lipgloss maar ook met lipbalm blijven je lippen gehydrateerd. Bovendien kan je vaseline ook nog gebruiken voor droge plekjes. Daarbij komt dat je boyfriend vast ontzettend blij is dat jij niet dat ‘vieze plakspul’ op je lippen hebt. Doe je hem ook nog een plezier.

5. Zijn deodorant

Oké het ruikt niet naar jouw bloemige zoete deodorant maar er ruikt niets frisser dan mannendeodorant. Je wordt ook nog eens de hele dag herinnert aan je lief, best wel fijn.

6. Zijn shampoo

Shampoo is shampoo. Shampoo voor ‘kort haar’ maakt jouw lange lokken echt niet opeens korter. Kun je prima gebruiken voor een keertje.

7. Zijn wattenstaafjes

Hij gebruikt ze waarschijnlijk om zijn oren schoon te maken maar jij kan ze uiteraard gebruiken om je geknoeide mascara weg te halen.

Reageer op artikel:
7 beautyproducten die jij van je vriendlief kan pikken
Sluiten