7 berichtjes die elke single wel eens heeft ontvangen

Omani McDaniels 20 jun 2016 Love

Als je single bent in de datingwereld, dan gaat de communicatie vooral via berichtjes. En jammer genoeg zijn mannen vaak niet super origineel, wat betreft berichtjes sturen. Zo zijn er een aantal berichtjes, die iedere single wel eens van een jongen heeft gekregen, zoals bijvoorbeeld deze:

1. ‘Alles goed?’

Dit is meestal het eerste berichtje die mannen sturen. Niet zozeer omdat ze daadwerkelijk willen weten of alles goed met je gaat, maar eerder willen aangeven dat ze weer wat aandacht willen. Jij reageert met: ‘Goed met jou?’ en dan kan het geflirt beginnen.

2. ‘Goedemorgen schoonheid’

Dit berichtje komt van een jongen die heel graag met je naar bed wil. Ook wanneer hij al met je naar bed is geweest. Hij weet namelijk dat, hoe afgezaagd we het ook vinden, we stiekem wel een beetje smelten bij zo’n berichtje. Tenzij de jongen niet leuk is, dan begin je vrijwel gelijk te kokhalzen.

3. ‘Nog wilde plannen vanavond?’

Hij hoopt natuurlijk dat je geen plannen hebt, zodat hij de redder van jouw avond kan worden. En hij hoopt natuurlijk daarvoor beloond te worden, in de vorm van naaktheid. Jouw naaktheid.

4. ‘Stuur es een foto’

Je Whatsapp profielfoto is duidelijk niet genoeg, hij wil dat je hem een sexy selfie stuurt. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een random foto van een aap met een harmonica sturen, gezien hij niet specificeert over wat voor foto hij wil. Maar dat is alleen als je hem helemaal niets vindt.

5. ‘Nog wakker?’

Als hij het moet vragen, is het hoogstwaarschijnlijk onacceptabel laat en ben jij niet wakker. Deze man is duidelijk op zoek naar een late night booty call . Als jij interesse had gehad, dan had hij allang in je bed gelegen.

6. Dick pic

Sinds telefoons camera’s hebben, zijn mannen foto’s van hun geslachtsdelen aan het maken en versturen. Ongevraagd een dick pic ontvangen is choquerend. Mannen die deze sturen willen indruk op je maken, maar vrouwen weten dondersgoed dat vanuit de juiste hoek alles groter lijkt.

7. Helemaal niets

Niets ontvangen is het irritantste van allemaal. Al helemaal als hij jou een vraag stelt, jij antwoordt, hem een vraag stelt en hij vervolgens niet meer reageert. Je kunt zien dat hij online is geweest, je kunt zien dat hij het gelezen heeft, maar hij reageert niet. Zeer frustrerend.

LEES OOK: Single? Who cares: 8 signalen dat je een fabuleus pro bent geworden in single zijn
single-770x462

Reageer op artikel:
7 berichtjes die elke single wel eens heeft ontvangen
Sluiten