Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 3 jun 2018

Hou je wel van een biertje? Dan zijn deze 7 opblaasbedden ideáál voor de zomer (maar anders ook wel)

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent: zon, zwemmen en verfrissende drankjes. En zeg nou zelf, niks zo verfrissend als een duik in het water en een slok van een heerlijk koud biertje toch?

Daar lig je dan, languit op een luchtbed (genietend van de zon, en dat op het water). Het enige wat jij mist is een biertje aan jouw hand. Goed nieuws voor jou! Deze 7 luchtbedden voldoen aan al jouw leukste verwachtingen.

1. Corona bier bed

Dit opblaasbedje is letterlijk een grote drijvende Corona. De Corona die jij hier op gaat drinken, smaakt nog lekkerder dan normaal.

Je kan het luchtbed hier bestellen.

bier opblaasbed

2. Bier stoel

Dit is de perfecte zwembad stoel, in dit ‘opblaasbed’ chill jij ‘m in het zwembad met een biertje aan je zijde. Je kan er zelfs twee naast je plaatsen, mocht jij erg dorstig zijn. Bestellen kan hier.

bier opblaasbed

3. Bier bed / glas

Dit is eigenlijk een bierglas waar je in dobbert. Het bedje heeft een bier houder en aan de zijkant kan je zelfs ijsblokjes opbergen. Je kan het bier bed hier kopen.

bier opblaasbed

4. Perfect biertje

Dit luchtbed is een biertje in het groot. Uiteraard zit er een bier houder in maar daarnaast is dit het bed waar jij en je vrienden selfies mee gaan maken. Je kan het bed hier aanschaffen.

bier opblaasbed

5. Beerpong bed

Dit wordt het leukste zomer / zwembad spel ooit. Geniet van je biertje terwijl jullie beer pong spelen. Leuker wordt het haast niet. Je kan dit bedje hier kopen.

bier opblaasbed

6. Eyecatcher biertje

Dit luchtbed steelt de show. Het enorme bier bed ziet er supercool uit dus wees niet verbaasd wanneer al jouw vrienden deze ook willen kopen. Dat kan hier.

bier opblaasbed

7. Palmbomen bier

Dit luchtbed dient als een enorme sfeermaker. De palmbomen maken het enorm gezellig en daarnaast zorgt ook het spel uiteraard voor veel plezier. Aanschaffen doe je hier.

bier opblaasbed
Reageer op artikel:
Hou je wel van een biertje? Dan zijn deze 7 opblaasbedden ideáál voor de zomer (maar anders ook wel)
Sluiten