Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 1 januari 2017

Dit zijn 7 bloedhete mannen waar je geen beeld meer van wil missen op Insta

Als er iets is wat we graag op ons beeldscherm zien, dan zijn het wel gespierde lichamen met knappe koppies daarbovenop. En deze pronkstukjes gaan we in 2018 sowieso nog heel veel tegenkomen op internet.

De mannen hebben je het afgelopen jaar vast wel voorbij zien komen, maar in het nieuwe jaar mogen we ongetwijfeld nog veel vaker van ze smullen. Dit zijn zeven bloedhete mannen die je sowieso tussen je Instafeed wil hebben staan. Stuk voor stuk.

1. Mena Massoud

Meet Mena Massoud, oftewel Aladdin. Ja, er komt een Aladdin-film met hem in de hoofdrol. Alleen moeten we nog even wachten tot 2019. Tot die tijd kun je hem natuurlijk op social media bewonderen.

2. Brenton Thwaites

Thwaites ken je misschien wel al van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Daarin speelde hij een klein rolletje. En in 2018 zijn zijn bruine lokken weer op het witte doek te bewonderen. Dan speelt hij namelijk in Teen Titans.

3. Gregg Sulkin

Als je Pretty Litte Liars-fan bent, dan is de knappe Gregg Sulkin vast geen onbekende voor je. Volgend jaar ga je hem zien shinen in de serie Runaways. En als dat niet genoeg is – ofcourse not – dan zie je hem ook nog in de film Status Update.

4. Tom Bateman

Nick Bateman kennen we inmiddels. Maar Tom Bateman? Misschien nog niet. Zou hij de broer zijn van Nick? Het zou ons in ieder geval niet verbazen, aangezien ze er allebei ontzettend lekker uit zien. Ja, toch?

5. Edward Wilding

Geen acteur dit keer, maar een model. Een man die hard aan de weg timmert. En aan zijn lichaam, jeetje. Volgen die hap op Instagram want hier wil je geen beeld meer van missen.

6. Marlon Teixeira

Als je meer valt op de exotische types, dan is deze handsome misschien wat voor jou. Ook model overigens. Van zijn Instagramfeed krijg je in ieder geval zin in de zomer en zin in hem. That’s for sure.

7. Neels Visser

Klinkt een beetje Nederlands deze, he? Maar dat is hij toch niet. Dit pareltje in de categorie bloedhete mannen wil je meteen volgen als je hem eens diep in die super lichte ogen hebt aangekeken. Halleluja.

Laat het nieuwe jaar maar komen. Pff.

Nog meer plaatjes kijken: OMG! Deze kalender met halfnaakte mannen en paarden is het ultieme kerstcadeau

Reageer op artikel:
Dit zijn 7 bloedhete mannen waar je geen beeld meer van wil missen op Insta
Sluiten