Life 5 apr 2016 Lotte Nijborg

7 dingen die iedere vrouw doet als ze in de auto zit

Mannen en auto’s worden altijd gezien als één. Ze horen bij elkaar. Maar wij vrouwen zitten net zo lief achter het stuur. We maken misschien geen extra ritje op zondag, maar we nemen liever de auto dan het OV. En tegen een roadtrip zeggen we absoluut geen nee. Maar of we nou vijf minuten in de auto zitten of uren achter elkaar, er zijn bepaalde dingen die wij vrouwen allemaal doen.

1. Jezelf checken in de spiegel

Als er een spiegel in de buurt is betekent dit een mogelijkheid om te checken of je lippen nog perfect gestift zijn, je haar nog in model zit en of je niets tussen je tanden hebt. En die achteruitkijkspiegel is daar nou eenmaal heel handig voor. We doen het niet tijdens het rijden maar wel als we instappen, als we voor een stoplicht staan en net voordat we de auto uitstappen.

2. Mannen checken in de file of bij het stoplicht

En dan vervolgens fileflirten. Als er een knappe man naast je staat dan hè. Maar hoe dan ook, wij vrouwen blijven altijd nieuwsgierig naar de menselijke inhoud van de auto naast ons. We blijven hopen op het treffen van het perfecte plaatje; knappe man in een mooie stoere Range Rover is favoriet.

3. Ontdekken hoe goed het gaspedaal werkt

Wij vrouwen zijn geen mietjes. We rijden geen tachtig kilometer op de snelweg. Ook wij durven best dat gaspedaal in te trappen en we zijn dolgelukkig als er 130 op de bordjes staat. Als we gaan roadtrippen rijden we het liefst scherp door de bochten op de bergweggetjes. Wel altijd met gepaste voorzichtigheid.

4. Keihard meezingen met de radio

Zingen en rijden tegelijk is een ultieme combi. Een auto staat op nummer twee van de favoriete plekken om keihard mee te zingen. Na de douche natuurlijk. Volume op standje oorlog, niemand die je hoort. Of Beyoncé nou op staat of Michael Jackson of Hardwell, onze billen bewegen op de stoel, onze vingers trommelen op het stuur en ondertussen rijden we lekker door.

5. Feilloos achteruit inparkeren om iedereen te verbazen

Wij vrouwen kunnen wél inparkeren. Zo is dat ook even uit de wereld.

6. Eten

Niet alleen kauwgom. Nee, we nemen gerust lekkere smoothies mee, koekjes, een zelfgemaakt broodje of als we vinden dat we het verdienen om te zondigen rijden we langs de McDonalds.

7. Dromen over de mooiste auto

Ondanks dat we misschien niet altijd feilloos iedere auto herkennen als manlief weer eens aan een wedstrijdje merk x model opnoemen doet, weten we héél goed wat we wel en niet mooi vinden. Wij vrouwen willen graag een stijlvolle auto. Een auto die bij ons karakter past. Een auto waarin we onszelf willen presenteren. Want zeg nou zelf, welke vrouw wil niet in een mooie auto aan komen rijden bij haar nieuwe date?

Range Rover nodigde Beautify daarom uit om hun nieuwste Range Rover Evoque Convertible te testen in de sneeuw. Een Range Rover Cabrio. Samen met alle autojournalisten kwam Beautify’s Lotte aan in Courchevel, natuurlijk op hakken.

Range Rover Evoque ConvertibleRange Rover Evoque Convertible

Wat we van de auto vonden? Naast dat het een fashionable auto is, is de achteruitkijkspiegel perfect, mannen kijken je aan met open mond als je naast ze staat (zelfs vrouwen maken foto’s van de auto), het gaspedaal kan diep worden ingedrukt terwijl de auto ongelooflijk veilig is en zichzelf stabiliseert, het volume kan inderdaad op standje oorlog (daar reden we de skipiste af hoor, met snoeiharde muziek aan), inparkeren is een makkie met de camera op je dashboard en aangezien de auto van alle gemakken is voorzien (verwarming, massage, mogelijkheid tot opladen van je telefoon om maar wat op te noemen) weten wij wel wat de droomauto van iedere vrouw is. Punt.

Reageer op artikel:
7 dingen die iedere vrouw doet als ze in de auto zit
Sluiten