Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 30 sep 2015

7 dingen die mannen simpelweg écht niet aan jou zien

Wij vrouwen zijn heel veel met ons uiterlijk bezig. We doen dit uiteraard voor onszelf maar stiekem ook wel een beetje voor onze lover. We willen namelijk ook dat hij ons bloedmooi vindt. We kunnen dan ook uren voor de spiegel staan om elk detail tot in de perfectie af te ronden. Je hebt net je wenkbrauwen in een perfect model weten te epileren en gaat zo trots als een pauw naar je lover. Of hij dit ziet? Sorry, we don't think so.

Misschien baal je wel dat je vriend weer eens niet ziet wat er aan je uiterlijk is veranderd terwijl jij écht vindt dat dit een wereld van verschil maakt. Maar, gelukkig zijn er ook dingen die hij niet ziet waar je dan wel weer blij mee bent. De volgende zeven dingen zien mannen simpelweg, en soms jammer genoeg, niet:

1. Dat je naar de kapper bent geweest

Het is zo erg dat je zelfs je haar een tint donkerder hebt geverfd en meneer niet eens opkijkt als je binnen komt lopen. Je hebt zelfs nog tegen je kapper gezegd dat je vriend dit zó mooi gaat vinden. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat hij dit niet ziet? Annoying!

2. Dat je een nieuwe jeans hebt

Ja deze jeans doet zoveel goed voor je billen. Je hebt er maanden naar gezocht en je hart maakte een vreugdedansje van geluk. Zo blij was je met deze jeans die je lijf een stuk mooier maakte. Vriendlief ziet echter geen verschil met andere jeans. No worries, hij hield sowieso al van je billen.

3. Dat je vijf kilo bent aangekomen

Ja dit is dan wel weer fijn. Ja baalt als een stekker en zeurt er dan ook lekker op los. Hij ziet helemaal niets en stel hij ziet het wel, dan maakt het hem niet echt uit.

4. Dat je vijf kilo bent afgevallen

Maanden lopen zwoegen in de sportschool om net die paar extra kilo’s kwijt te raken. En die vijf kilo minder deden je zo goed. Al je kleding zat lekkerder en je kon eindelijk dat jurkje dragen waarvan je voorheen vond dat ‘ie je te veel tekende. Jammer genoeg heeft meneer hier ook geen oog voor.

5. Dat je haar die dag futloos is

Vrouwen haten bad hair days. Hij kent het fenomeen waarschijnlijk niet eens. Hij vindt het wel leuk als je het los hebt, ofzo. Het maakt hem eerlijk gezegd echt geen bal uit.

6. Dat je het huis hebt schoongemaakt

Je was in een goede bui en je zou zo een schoonmaakbedrijf kunnen beginnen, want wat was het allemaal spik en span. Je had zelfs de ramen gelapt en zelf zijn kledingkast opgeruimd. Helaas… Again, hij ziet het niet. Dat is dan stiekem wel weer fijn.

7. Dat je geen make-up draagt

Nou, eerlijk is eerlijk dit is toch best wel fijn? Je had die dag zoveel haast dat je niet eens tijd had voor een basic make-upje. Zelf baalde je wel een beetje van je blotebillengezicht maar hij ziet het oprécht niet. Hij vindt je dus blijkbaar net zo mooi met als zonder make-up.

Hij ziet dan misschien niet alles, maar hij weet wel hoe hij jou het liefst ziet

Hoogstwaarschijnlijk vind jij jezelf op die momenten niet zo denderend mooi, maar hij is er gek van. Benieuwd? Klik op de foto:

Reageer op artikel:
7 dingen die mannen simpelweg écht niet aan jou zien
Sluiten