Rosa Tettero
Rosa Tettero Love 9 okt 2016

7 dingen die stelletjes begrijpen die het hele weekend samen binnen spenderen

Je hoort het wel vaker. Jullie zijn saai en niet sociaal want jullie blijven het hele weekend binnen kleffen met elkaar. Maar jij vindt het juist hartstikke fijn en kan er de hele week al uitkijken naar chill sessies in bed en op de bank. Comfortabeler dan een barkruk. Deze dingen begrijp je alleen als je het hele weekend spendeert met je lover:

1. Chill time = pyjama time

Het is een regel. De weekends zijn voor samen bankhangen in jullie vaste uniform. Pyjama’s, dikke sokken en geen make-up. Een uniform waarin alleen jullie elkaar mogen zien.

2. Overal snacks

Als jij het hele weekend met je wederhelft doorbrengt, dan zorgen jullie voor genoeg snacks in huis. Dit is namelijk de plek waar jullie heerlijk ongegeneerd het hele weekend door jullie favoriete voedsel naar binnen kunnen werken.

3. De pizza bezorger herkent jullie

Het is weekend en dat betekent tijd voor jullie favo pizza. Geen enkele pizzeria kan tippen aan deze en elke zondag is weer een feestje zodra de pizza’s zijn bezorgd.

Wanneer jullie het scootertje de straat in horen rijden snellen jullie naar de voordeur. Als bezorger Pedro daar dan staat met een big smile dan weten jullie dat het goed zit, hij weet namelijk precies welke pizza voor jullie is. Samen op de bank voor de tv en een heerlijke kazige, smeuïge pizza die jullie elkaar voeren. Romantisch.

4. Het duurt soms eeuwen om een goede film of serie te vinden

De lijst op Netflix wordt steeds korter, jullie hebben bijna alles al wel gezien samen. Of jullie maken bijna ruzie, want jij wil graag een docu zien over de meest schattige dieren ter wereld, terwijl hij zijn zinnen heeft gezet op een actiefilm met vleesetende aliens.

Maar uiteindelijk vinden jullie altijd iets waar jullie he-le-maal in opgaan.

5. Vrienden vinden jullie niet altijd zo sociaal

Het is heus niet zo dat jullie verjaardagen of feestjes overslaan. Maar jullie liggen liever samen op de bank dan dat jullie met vrienden in de stad staan. Dat is zeer logisch want quality time met je lover is heilig. Even een zondagje niks. Doei.

6. Dekens, kussens en alcohol horen erbij

Lekker op de bank met een hoop kussens en lekkere dekentjes. Het liefst zou je een haardvuurtje aandoen. Als het ook maar begint te schemeren gaan de kaarsjes al aan. Een fijnere sfeer bestaat er niet toch?

7. Er is altijd iemand die eerder in slaap valt

De film is nog niet afgelopen of jij of je lover valt in slaap. Drukke dag gehad of simpelweg een slaapkop. Het maakt niet uit, jullie kruipen lekker tegen elkaar en vallen samen in slaap. En samen slapen is héérlijk.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: Waarom er niets lekkerder is dan op zondag met je boyfriend in bed te liggen

Reageer op artikel:
7 dingen die stelletjes begrijpen die het hele weekend samen binnen spenderen
Sluiten