7 heerlijke dingen die je overkomen als je een dagje doei zegt tegen je make-up

''I woke up like this.. flawless''. Deze quote van Beyoncé blijven we maar herhalen. De meeste vrouwen onder ons zullen dagelijks make-up dragen. Maar er zijn van die dagen dat je uit bed komt en je make-up totaal links laat liggen. En op die dagen mag je best eens stil staan bij de volgende heerlijke dingen. Want ondanks dat we van make-up houden, is het soms ook fijn om het niét te dragen.

1. Het kost je bijna geen tijd/moeite om je klaar te maken

Nog even blijven liggen of lekker uitgebreid douchen, happy morning. Je bent niet uren bezig met je gezicht en dat is best lekker voor een dagje.

2. Je hoeft je niet druk te maken over panda-ogen

Of je nou in je ogen wrijft, door de regen fietst, of zweet door het warme weer, je hoeft je niet druk te maken om zwarte vegen. Fijn.

3. Je maakt niks vies

Geen mascara of foundation vlekken op je shirt, handdoek of waar dan ook. Wit blijft vandaag wit.

4. Je kunt met een gerust hart huilen bij een romantische film

Je hoeft je make-up daarna niet bij te werken. Hallelujah.

5. Je geeft niet af

Je kunt zonder je zorgen te maken gewoon met je hoofd op de borst van je lover gaan liggen ook al heeft ‘ie een wit overhemd aan. Vandaag ben je geen vlek gevaar.

6. Je hoeft je niet druk te maken dat je er na een paar uur bijloopt als een clown

Geen lipstick randen, half uitgelopen mascara, of oogschaduw dat tussen je randjes zit na een paar uur. Kortom, je hoeft vandaag eens niet continu in de spiegel te kijken. Lekker rustig.

7. Je hoeft het er ’s avonds niet af te halen

Dit is misschien wel het grootste voordeel. Je kunt ’s avonds vrijwel direct in je bed ploffen. Alleen tanden poetsen en naar bed. Klaar.

Reageer op artikel:
7 heerlijke dingen die je overkomen als je een dagje doei zegt tegen je make-up
Sluiten