7 herkenbare situaties als je áltijd te lui bent om je haar te doen

De tijd waarin je moeder nog je haren invlocht was voor jou hemels. Je hoefde namelijk nooit zelf moeite te doen om flawless op het schoolplein te verschijnen. Totdat het moment kwam dat je zelf je haren ging doen en tja, laten we zeggen dat je dat nog nooit hebt gedaan. Shout out naar alle meisjes met een undone hairdo:

1. Met nat haar de deur uitgaan is vaste prik

Je vindt het al heel wat dat je de moeite neemt om ´s ochtends je haar te wassen. Maar vaak heb je te veel haast (stiekem gewoon luiheid) om je haar nog te föhnen. En daardoor gebeurt het vaak dat je met nat haar je huis verlaat. In de zomer heerlijk verfrissend, in de winter kom je soms met een bevroren kop aan op je eindbestemming.

2. Net zoals de paardenstaart

Of soort van knot-halve-paardenstaart-achtig iets… Gewoon zodat het maar uit je gezicht zit en je er geen last van hebt. Hoe praktisch kan je zijn.

3. Je snapt níks van een föhnborstel

De keer dat je het probeerde raakte die rot borstel helemaal vast in je haar waardoor je een half uur bezig bent geweest met je haar uit de knoop halen. Dat was ook het moment dat je besefte dat je dit soort praktijken beter kan overlaten aan professionals.

4. En vraagt je af waar je vriendinnen de tijd vandaan halen

Want die zullen nooit zonder blow-out het huis verlaten. Wat dus niets anders kan betekenen dat zij veel eerder hun bed uitgaan dan dat jij doet. En dan ook nog eens te bedenken dat er voordat ze beginnen met föhnen eerst nog allemaal andere dingen moeten worden gedaan. Ze noemen het ook wel ´preppen´?!

5. Je bent groot fan van het Netflix&Chill hairdo

Want dat betekent een knot op je hoofd en het maakt niet uit hoe het eruit ziet. Je vindt het alleen wel reuze jammer dat deze trend alleen telt als je aan het Netflixen bent en Anna Wintour het niet omdoopt tot trend van de eeuw.

6. Iedereen stelt voor om je personal hairstylist te worden

´Het lijkt me nou zó leuk om een keer je haar te doen!´ is een voorstel wat je al veel te vaak hebt gekregen. Mensen denken namelijk dat zij de sleutel hebben om jou tot een ander mens om te toveren. De keer dat je haar werd gedaan door een vriendin was dit ook wereldnieuws binnen de squad: ´OMG, ROOS HEEFT GEWOON EEN KARDASHIAN BLOW-OUT, JULLIE MOETEN HET ZIEN!´ En er worden uiteraard tientallen foto´s in jullie chat gestuurd.

7. Soms vertel je jezelf dat je ook een meisje-meisje wordt

Want dat prachtige haar laat jou ook niet helemaal koud. Maar als dan ´s ochtends de wekker gaat realiseer je je weer dat je liever undone hair hebt.

LEES OOK: 11 dingen die alle vrouwen met slag in het haar herkennen
slag

Reageer op artikel:
7 herkenbare situaties als je áltijd te lui bent om je haar te doen
Sluiten