Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 28 mrt 2016

7 herkenbare situaties als jij de sloddervos in de relatie bent

Vaak wordt gezegd dat de man de sloddervos is in de relatie. Dat wij vrouwen ons regelmatig aan zijn rondslingerende sokken irriteren. Maar stiekem zijn wij vaak genoeg ook de boosdoener van ál die chaos:

1. Je hebt het niet lang verborgen kunnen houden

In het begin van jullie relatie probeerde je jezelf voor te doen als een proper meisje die haar spulletjes op orde heeft. Make-up in een geordend make-up tasje en je kledingkast keurig ingericht. Echter kwam vriendlief er al snel achter dat jij leeft in een regelrechte ravage. Missie mislukt…

1. Hij struikelt regelmatig over jouw rotzooi

Want je laat je spullen gerust op de grond liggen. Tot grote ergernis van hem: ‘Kan je nou nóóit je jas een keer ophangen en je schoenen daar neerzetten waar ze horen?’ Oeps…

2. Je vraagt vaak aan hém waar je spullen liggen

Je belt hem dagelijks op om te vragen waar je oplader voor je telefoon ligt, je haarborstel, de huissleutels of dat ene paar hakken. Gek genoeg weet hij ook vaak nog waar het ligt.

3. Je raakt ook zijn spullen kwijt

En dat waren ook nog wel eens zijn lievelingsoortjes… Gelukkig ben je dan wel zo sympathiek om een paar nieuwe voor hem te kopen. De arme jongen.

4. Je beschuldigt hem stiekem heel vaak van jóuw rotzooi

Hij lacht je dan ook een beetje uit als je geïrriteerd doet over alle spullen die op de tafel liggen. Want als je beter kijkt zie je dat 99% van de rotzooi toch écht van jou is.

5. Je trekt vaak een onschuldig gezicht als er weer iets kwijt is of kapot is gegaan

En stiekem kan hij niets anders dan toegeven aan die zielige puppy ogen. Want die hij écht niet kan weerstaan.

6. Hij wordt soms gíllend gek van jou

Want het is altijd maar weer de vraag of je je paspoort wel écht bij je hebt als jullie op vakantie gaan. En of je na een avondje stappen nog wel je pinpas en huissleutels hebt. En soms, heel soms dan wordt hij écht een beetje boos op je.

7. Je bent nergens zonder hem

Want hij ziet ook de leuke kanten aan je chaotische karakter. Zo ben je altijd in voor spontane acties en zie je niet snel beren op de weg. En hij helpt je altijd uit de brand als je weer eens in de penarie zit door je ongeorganiseerde gedrag. En een sloddervosje is ook wel weer héél schattig, toch?

LEES OOK: Dit is waarom mensen met een rommelig huis het állerleukst en meest creatief zijn

Reageer op artikel:
7 herkenbare situaties als jij de sloddervos in de relatie bent
Sluiten