Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 4 mrt 2016

7 herkenbare situaties als jij en je lover dezelfde humor hebben

Je bent gevallen voor zijn goede gevoel voor humor en hij voor de jouwe. Jullie lachen héél wat af, elke dag weer. En dat is geweldig leuk. Zo leuk, dat deze herkenbare situaties niet ongenoemd mogen blijven:

1. Je kan nooit lang boos zijn op hem

Je bent écht wel eens laaiend op je lover. Alleen is dit altijd van korte duur. Hij weet namelijk precies waarmee hij jou aan het lachen krijgt, want dat is ook wat hij hilarisch vindt. Daarom kan je nooit langer dan enkele minuten je lach inhouden. En ach, dan is alles weer vergeven en vergeten.

2. Elke dag is een feestje

Dezelfde humor die jullie delen voert de boventoon in jullie relatie. Elke dag wordt er gelachen en maken jullie gigantisch veel plezier. Élke dag voelt als een feestje, want hij vindt jou grapjes ook ge-wel-dig.

3. Jullie pranken elkaar regelmatig

Gewoon omdat het kan en je er zeker van bent dat hij het ook leuk zal vinden. Bassie en Adriaan zijn er niets bij.

4. Jullie huilen vaker van het lachen, niet van verdriet

Dat kunnen jullie hardop zeggen en dat is wel iets héél kostbaars in een relatie. Dat kan niemand jullie meer afpakken, nooit.

5. Sleur in jullie relatie bestaat niet

Jullie kijken soms vol verbazing naar de zwijgende stelletjes in restaurants, of de stelletjes die alleen maar op hun telefoon kijken. En dan vragen ze ook nog aan jullie of jullie iets minder hard kunnen lachen. Pardon? Je excuseert je met het feit dat je niet weet wat sleur is, sorry hoor.

6. ‘Muahahahahaha’ is het meeste wat je hoort

Élke dag, zolang jullie elkaar al kennen. En niets fijner dan samen heel vaak de slappe lach te hebben.

7. Je weet zeker dat jullie nóóit verzuurde oudjes worden

Want plezier maken in het leven is iets waar je heel gelukkig oud mee wordt. En jullie maken zelfs nu al grappen over hoe jullie later samen het bejaardenhuis op zijn kop zetten. Wij kijken er nu al naar uit.

LEES OOK: 9 dingen die je lover zó grappig vindt en jij een beetje irritant

Reageer op artikel:
7 herkenbare situaties als jij en je lover dezelfde humor hebben
Sluiten