Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 11 apr 2019

7 lieve en soms ongemakkelijke dingen die mannen doen die wij stiekem súper schattig vinden

We kunnen veel over mannen zeggen, maar af en toe zijn ze gewoon simpelweg schattig. We kunnen er niet zo snel de vinger op leggen, totdat we het ineens voor onze neus hebben. Je ziet je man klunzen en denkt: 'gossie, wat is het toch ook een drol'. Zeven lieve maar soms ook heerlijk ongemakkelijke dingen die mannen doen waar we compleet van smelten:

1. Wanneer ze onder de douche staan te zingen en niet doorhebben dat wij het kunnen horen

Ze klinken soms net als meisjes, zo heel voorzichtig aftastend hoever ze komen met hun kopstem. Hilarisch vinden we het, en super schattig.

2. Wanneer ze onhandig hun wasje staan op te vouwen/hun overhemden proberen te strijken

We weten niet wat het is, maar het feit dat ze zo hun best aan het doen zijn op een ‘vrouwenklusje’ doet ons smelten. Zie ze nou klunzen. Ha.

3. Wanneer ze compleet nerd gaan over iets wat ze interessant vinden

We kunnen er zelf niet bij met ons hoofd, maar wanneer mannen weer los gaan op een nieuw videospel vinden we het enorm schattig. Net een kind in een speelgoedwinkel.

4. Wanneer ze even spelen met jonge kinderen

En dus stiekem laten zien wat voor soepele pappaskills ze eigenlijk bezitten. Tja, we blijven vrouwen.

5. Wanneer ze hun spieren meteen aanspannen wanneer je ze even aanraakt

Ze doen het gewoon automatisch, maar we vinden het toch zoet dat ze blijkbaar de behoefte voelen om zich op te stellen als de grote sterke man.

6. Wanneer ze helemaal opgaan in een gesprek met hun vrienden en proberen een team tegen je te vormen

Mannen tegen de vrouwen, it’s ON. Het gaat over iets compleet onbenulligs, maar je ziet hoe erg hij zijn best doet om jou over te halen in zijn vreemde argument. Hij weet stiekem dat het hem niet gaat worden (een zetje in je kruis is erger dan een bevallig, ha-ha), maar hij probeert het toch mét behulp van zijn vriendjes. Cute.

7. Wanneer ze staan te tutten voor de spiegel met hun haartjes en eventuele baard

Mannen zijn nu eenmaal ook ijdel. Alleen blijft het af en toe een beetje gek om te zien als ze staan te tutten voor de spiegel. Gelukkig kunnen we er alleen maar om lachen, de schatjes.

Reageer op artikel:
7 lieve en soms ongemakkelijke dingen die mannen doen die wij stiekem súper schattig vinden
Sluiten