Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 10 apr 2016

7 overduidelijke tekenen dat jij de granny van de girl squad bent

Jullie girlsquad heeft allemaal verschillende types. Zo is er de party crasher maar ook de drama queen. En toevallig ben jij de granny in de girl squad. En daar is echt niets mis mee hoor, want je vriendinnen zijn dolgelukkig met jou:

1. Je maakt je altijd zorgen om je vriendinnen

Je denkt altijd aan de ander. Of het wel goed gaat met je vriendinnen en of ze wel genoeg tijd besteden aan hun studie. Maar ook tijdens het uitgaan ben jij degene die een oogje in het zeil houdt of niemand te dronken wordt.

2. Je bent de regelteef bij vakanties

Jij boekt de vakantie, regelt de excursies maar ook ben je beheerder van de pot. En je vriendinnen vinden dit maar al te lekker want ze weten dat ze het jou kunnen toevertrouwen. En ook geef jij het liever niet uit handen omdat je weet dat jij er stiekem toch beter in bent.

3. Je wilt altijd als eerste naar huis

En wordt dan uitgemaakt voor oma door de rest. Maar jij staat de volgende dag weer fris en fruitig op en daar zijn ze dan achteraf een beetje jaloers op.

4. Knot op je kop, joggingpak en bril is jouw signature

Comfortabel vind jij het fijnste wat er is. Je kleedt je ook best wel vaak mooi aan, maar je ziet niet in waarom je met een winged eyeliner en golvend haar op de bank moet zitten.

5. Taarten bakken en koken vind je het einde

Je kan als de beste taarten bakken en vind het heerlijk om je vriendinnen te ontvangen voor een lekker etentje bij jou thuis. Je zorgt ervoor dat het huis gezellig is en iedereen op zijn gemak is. Je vriendinnen zeggen elke keer weer: ´Ahhhw, je bent echt net mijn oma´

6. Je advies is goud waard

Want je vriendinnen komen altijd naar jou toe over advies wat betreft liefde, vriendschap, familie maar ook studie en werk. Ze luisteren altijd aandachtig en bedanken je naderhand honderd keer. Je had namelijk weer gelijk. En daarom is jouw advies in de ogen van anderen goud waard.

7. Zorgzaamheid is de eigenschap waarmee mensen jou omschrijven

En daarmee ben je de allerliefste en onmisbaar in jullie girlsquad.

LEES OOK: 11 x waar je verdomd goed in bent als je dronken bent

Reageer op artikel:
7 overduidelijke tekenen dat jij de granny van de girl squad bent
Sluiten