Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 12 sep 2015

7 redenen waarom we het zo heerlijk vinden om lange mannen te daten

Zoals je misschien al wist zijn wij Nederlanders het langste volk van de wereld, hurray. De gemiddelde lengte van de Nederlandse vrouw is gemiddeld 1.71 lang, ja best een hele keurige lengte. Onze mannen zijn gemiddeld 1.84, ook een prima score dachten wij zo. We vinden het dan ook heerlijk om een lange man te daten.

Zou dit liggen aan het feit dat we eigenlijk niet beter weten en dat alle mannen in onze omgeving zo lang zijn? Hierbij acht redenen waarom wij zo ontzettend graag lange mannen daten.

1. Torenhoge hakken

Hoe langer de man, hoe hoger jouw hakken kunnen zijn. Er is niets vervelender als je op hakken langer bent dan je lover, oké oké wel als hij heel leuk is, maar toch.

2. Jij bent zijn kleine meisje

Vrouwen vinden het heerlijk als ze zich een beetje klein voelen bij de man. Je voelt je op deze manier nog vrouwelijker en hij kan jou beschermen.

3. Het is praktisch

Hij kan net je lievelingstruitje van de bovenste plank pakken en vervangt zonder moeite elke lamp in je huis.

4. Hij kust je voorhoofd

Door zijn lengte kan hij heel gemakkelijk je voorhoofd kussen. Een kus die allemaal tot onze favorieten behoort. Een kus op je voorhoofd is één en al liefde.

5. Het is gewoon mooi

Een beetje lengte is simpelweg gewoon mooi. Hoevaak overkomt het je wel niet dat je een leuk exemplaar voorbij ziet komen op Tinder maar die in werkelijkheid echt te klein is voor jou. Hoe flauw het ook is, je baalt er behoorlijk van.

6. Je raakt hem niet zo snel kwijt

Als jullie samen op een festival zijn vind je hem altijd terug. Ook lukt het hem keer op keer om vooraan bij de bar te staan. Fijn.

7. Je kan op zijn schouders zitten

I-de-aal tijdens een concert. Je ziet meer dan de hele Ziggo Dome bij elkaar. Hoezo eerste rang? Jij staat letterlijk boven iedereen, oké zit dan.

Reageer op artikel:
7 redenen waarom we het zo heerlijk vinden om lange mannen te daten
Sluiten