Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 9 sep 2015

7 redenen waarom mannen zich fascineren over ons orgasme

Het orgasme, iets wat je niet zomaar met elke bedpartner uitbundig bespreekt tijdens een eerste bedsessie. Wij balen dan ook wel een beetje als we een steamy avond hebben met een leuke vent en hij het presteert om binnen twee minuten al klaar te komen. Bij ons werkt het natuurlijk allemaal nét even anders.

Het vrouwelijk lichaam zit nou eenmaal net even wat anders in elkaar als het mannelijke lichaam.

1. Het geeft ons energie

Alle mannen vallen nadat ze zijn klaargekomen als een blok als slaap. Ze begrijpen maar niet waar wij de energie vandaan halen na een orgasme om nog een rondje te kunnen.

2. Het orgasme buffet

Mannen kunnen maar door één soort stimulatie klaarkomen. Wij kunnen op verschillende manieren tot ons hoogtepunt komen. Bijvoorbeeld door stimulatie van de tepel, clitoris of door penetratie. Dit lijkt hem ge-wel-dig.

3. We kunnen doen alsof

Ha, als het ons te lang duurt of we simpelweg geen zin meer hebben in die man die het toch niet voor elkaar gaat krijgen, dan doen we alsof. Hoeven we ook niemand te kwetsen. Beter voor iedereen. Stiekem verlangt een man daar een enkele keer ook naar.

4. Ze duren langer

De duur van een orgasme van een man is net zo lang als het doorslikken van een paracetamol. Wij daarentegen genieten enkele kostbare seconden langer.

5. Het is zo ingewikkeld

Mannen verbazen zich over de journey die wij hebben naar ons orgasme. Bij mannen is het veel simpeler en meer steady. Ze bouwen het op en there it is.

6. Multiple orgasmes

Tuurlijk kunnen mannen vaker klaarkomen maar daar moet minstens tien minuten tussen zitten. Hij begrijpt maar niet dat jij kunt blijven doorgaan en is daar natuurlijk ergens ook best jaloers op.

7. Het is elke keer anders

Mannen hebben over het algemeen elke keer hetzelfde soort orgasme, saai. Bij ons kan het elke keer anders zijn. Van subtiel tot heel heftig, we maken het allemaal mee.

Reageer op artikel:
7 redenen waarom mannen zich fascineren over ons orgasme
Sluiten